Gezichtsbehandelingen

Full Facial:  60 min. € 64.75

Een gezichtsbehandeling voor elke huid. De klassieke gezichtsbehandeling die elke huid weer laat stralen. Na een gedetailleerde huidanalyse en inventarisatie van uw wensen creëren wij de behandeling.

Deze Full Facial behandeling zoals hierboven kunt u ten alle tijden upgraden d.m.v. een booster of ultra booster en met een Finishing Touch.

Wij bieden verschillende Full Facial’s aangepast op uw huidconditie. Bekijk ze hieronder:

Anti Aging

Anti Aging

Facial met de Comfort Zone Sublime Skin producten: Programma dat de focus legt op de zichtbare verbetering van lijntjes, rimpels, contouren, versteviging en lifting van de huid.

Hydrating

Hydrating

Facial met de Comfort Zone Hydramemory producten: Programma dat zorgt dat een vochtarme huid weer optimaal gehydrateerd wordt, craquelé lijntjes verminderen en de huid minder strak en trekkerig aanvoelt.

Calming

Calming

Facial met de Comfort Zone Remedy Producten: Programma ontwikkelt om de ongemakken van een gevoelige huid zoals roodheid en jeuk te verlichten. Ook resultaat- gericht bij Couperose, rosacea en eczeem.

Clearing

Clearing

Facial met de Comfort Zone Active Pureness producten: Programma samengesteld om de gecombineerde en/of vette huid met verstopte poriën effectief te reinigen. Geschikt voor tieners maar ook voor hormonale huidproblemen op latere leeftijd.

Men Space

Men Space

Facial met de Comfort Zone Men Space producten: Programma speciaal aangepast op de mannenhuid, de huid van de man is anders qua structuur, gevoeligheid en talgproductie.

Relaxing

Relaxing

Facial met de Comfort Zone Renight producten: Programma waarbij ontspanning centraal staat. Skin Sience soul, zijn de elementen voor totale ontspanning.

© 2020 Organic Beauty Point
Website door Hippit - Privacyverklaring