Ekseption Skin Surfacing

Chemische peeling/bio peelings
Met Chemische Peelings denk je al snel aan "foute zuren" die slecht zijn voor je huid.

De peelings van Ekseption zijn op natuurlijke basis. Denk aan papaya, pompoen, komkommer en suikerriet die op innovatieve wijze zijn samengesteld om je huid MOOIER te maken. Ze zijn er 11 soorten, van lichte fruitzuurpeeling tot prachtige een anti-ageing blend. We zullen samen met u de wensen over uw huid matchen bij de mogelijkheden met de juiste sterkte peelings. Met onze nieuwste generatie peelings voor een mooie huid heeft u een maximaal resultaat ZONDER de grote nadelen van vroeger zoals grote losse vellen, brandplekken of infecties.

Een biopeeling of chemische peeling geeft een fantastisch resultaat. Chemische peelings zijn er voor lichte tot zware acne, pigmentvlekken, diepere rimpels, vale of doffe huid, rosacea of gewoon voor een mooie boost of dieptereiniging omdat u iets speciaals wilt laten doen. Het oppervlak wordt gladder, de celvernieuwing verbetert en u zult binnen een paar dagen al tevreden zijn over de verbeterde conditie en uitstraling van uw huid.

Rimpels worden minder diep en de huidstructuur wordt aanzienlijk gladder. De huid voelt FRIS en ACTIEF aan na de behandeling.

In tegenstelling tot de oudere soorten peelings is het vandaag de dag ook mogelijk om bij mooier weer peelings te ondergaan. Uw huidexpert zal kiezen welke geschikt zal zijn, welke zonbescherming u nodig heeft en hoe u dit het beste kunt plannen zonder grote kans op bijwerkingen.

U ondergaat al een peeling vanaf € 55.00

© 2020 Organic Beauty Point
Website door Hippit - Privacyverklaring