Gezichtsbehandelingen

Full Facial:  70 min. € 70,-

Een gezichtsbehandeling voor elke huid. De klassieke gezichtsbehandeling die elke huid weer laat stralen. Na een gedetailleerde huidanalyse en inventarisatie van uw wensen creëren wij de behandeling.

Deze Full Facial behandeling zoals hierboven kunt u ten alle tijden upgraden d.m.v. een booster of ultra booster en met een Finishing Touch.

Wij bieden verschillende Full Facial’s aangepast op uw huidconditie. Bekijk ze hieronder:

Anti Aging

Anti Aging

Facial met de Comfort Zone Sublime Skin producten: Programma dat de focus legt op de zichtbare verbetering van lijntjes, rimpels, contouren, versteviging en lifting van de huid.

Hydrating

Hydrating

Facial met de Comfort Zone Hydramemory producten: Programma dat zorgt dat een vochtarme huid weer optimaal gehydrateerd wordt, craquelé lijntjes verminderen en de huid minder strak en trekkerig aanvoelt.

Calming

Calming

Facial met de Comfort Zone Remedy Producten: Programma ontwikkelt om de ongemakken van een gevoelige huid zoals roodheid en jeuk te verlichten. Ook resultaat- gericht bij Couperose, rosacea en eczeem.

Clearing

Clearing

Facial met de Comfort Zone Active Pureness producten: Programma samengesteld om de gecombineerde en/of vette huid met verstopte poriën effectief te reinigen. Geschikt voor tieners maar ook voor hormonale huidproblemen op latere leeftijd.

Relaxing

Relaxing

Facial met de Comfort Zone Renight producten: Programma waarbij ontspanning centraal staat. Skin Sience soul, zijn de elementen voor totale ontspanning.

Skin regimen Facial

Skin regimen Facial

Deze behandeling heeft een corrigerende en beschermende werking tegen de belangrijkste oorzaken en tekenen van celveroudering. Het resultaat van deze behandeling is te danken aan de combinatie van het exclusieve Longevity Complex™, hightech ingrediënten en de unieke massagetechnieken.

Sacred Nature Facial

Sacred Nature Facial

[ Sacred Nature ] Uit liefde voor verzorgingsrituelen en vanuit onze passie voor de natuur en de wereld om ons heen kan je nu ook hemels genieten van een innovatieve en uiterst effectieve gezichtsbehandeling. Tijdens de [ Sacred Nature ]behandeling worden het gelaat en decolleté gereinigd, gescrubd en verzorgd. In deze 'natuurlijke' behandeling worden de unieke producten uit de Sacred Nature lijn gebruikt. Laat de natuur haar werk doen!

© 2022 Organic Beauty Point
Website door Hippit - Privacyverklaring- Cookiebeleid