SprayTan

De behandeling wordt uitgevoerd in een zogeheten spray tan cabine.

Je kunt ervoor kiezen je ondergoed of bikini aan te laten maar houd er dan wel rekening mee dat deze vuil worden. Kies daarom voor zwart ondergoed of badkleding. Voordat de behandeling begint krijg je een haarnetje op en worden de knieën, handen, ellebogen en voeten behandeld met een speciale crème. Daarna mag je gaan staan in de cabine en wordt de bruiningsvloeistof gelijkmatig over het lichaam gesprayd. Na het sprayen wordt de huid volledig nagedroogd met een speciale föhn. Daarna trek je loszittende kleding aan, want dan verloopt de bruining het mooist.

Voorbereiding op de spray tan
Het is van groot belang om minimaal 24 uur voor de behandeling je huid grondig te scrubben. Gebruik daarbij een scrub waar geen olie in verwerkt is. Door de huid goed te scrubben verwijder je dode huidcellen, waardoor je een mooier resultaat krijgt van de behandeling. Geef met name aandacht aan de ellebogen, knieën, enkels, navel en andere droge gebieden. Eventueel ontharen kun je het beste 24 uur voor behandeling doen, tenzij je harst. Dit moet namelijk minimaal 48 uur voor de behandeling gebeuren.
Tot acht uur voor de behandeling mag je je douchen, maar niet met oliehoudende producten. Ook mag je 8 tot 12 uur voor de behandeling geen bodylotion of olie op de huid gebruiken. Minimaal 2 uur voor de spray tan behandeling verwijder je de make-up met een product op waterbasis. Mascara mag blijven zitten. Gebruik geen deodorant, aftershave, eau de toilette en/of andere parfum houdende producten vlak voor de behandeling.

Wat gebeurt er na de behandeling?
Direct na de behandeling mag je onder GEEN beding met water in aanraking komen. Handen wassen, door de regen lopen of ander contact met water veroorzaakt direct witte vlekken op de huid en wordt daarom ten zeerste afgeraden. Stel douchen en baden, zwemmen en sporten even uit gedurende de inwerktijd. De inwerktijd is 8 uur.
Probeer jezelf niet aan te raken tijdens de behandeling of vlak erna. Na acht uur mag je met een milde douchegel douchen. Mocht er bij het douchen een bruine verkleuring van het water zichtbaar worden, dan is dit louter overtollige spray tan. Dit gaat niet ten koste van de bruine tint. Hydrateer je gebruinde huid elke ochtend en avond met een hydraterende crème. Je kunt hiervoor je eigen bodylotion gebruiken. Gebruik onder de douche zo weinig mogelijk en het liefst een zachte showergel. Na het douchen of baden dep je de huid voorzichtig droog.

Waarom Sjolie Spray Tan?
Sjolie heeft een spray tan-vloeistof geformuleerd, die ongeëvenaard is in de spray tan industrie.  Alle vloeistoffen geven een prachtige en natuurlijke, maar zeker ook gezonde bruining aan de huid. De unieke mengsels worden verrijkt met Aloë Vera en vitamine A, C en E.  Verder zijn de vloeistoffen met natuurlijke extracten verrijkt, die extra hydraterend zijn, waardoor de spray langer mooi blijft op de huid. Het merk maakt gebruik van de meest recente wetenschappelijke kennis. De producten zijn vrij van parabenen. Sjolie is FDA goedgekeurd; het merk volgt de strikte regels voor de productontwikkeling. Sjolie levert inmiddels wereldwijd hun producten. Alle producten van Sjolie zijn goedgekeurd door PETA. Dit betekent dat de producten niet op dieren getest zijn en er geen dierlijke ingrediënten in zitten. Sjolie is dus ook geschikt voor veganisten.

Prijzen

Full Body | € 34,50
Gezicht, Decolleté, Armen | € 20,00
Benen | € 20,00

© 2021 Organic Beauty Point
Website door Hippit - Privacyverklaring- Cookiebeleid