Be Lifted Plasma, liften zonder te snijden

Met Be Lifted Plasma is het mogelijk om door middel van plasma flitsen de huid te laten verdampen en een beroep te doen op het ‘ zelfherstellend’ vermogen van de huid waarnaar deze er zichtbaar jonger en gelift uitkomt te zien en tevens de elasticiteit van de huid verbeterd.

De plasma flitsen laten een klein korstje achter op de huid dit noemen we een “plasma spot” deze plasma spot verdwijnt binnen 5-7 dagen vanzelf waarnaar de huid roze toont, dit is nieuwe huid en verdwijnt in de weken die volgen.

Behandelmogelijkheden

Een behandeling met Be Lifted Plasma word veelal uitgevoerd op:

Voordelen Be Lifted Plasma

Voordelen voor een behandeling voor Be Lifted Plasma behandeling ten opzichte van cosmetische chirurgie & cosmetische behandeling zoals Botox & Fillers.


Plasma spots zorgen voor een nieuwe huid

Aan het uiteinde van de Be Lifted Plasma applicator wordt een plasmatische flits geproduceerd zodra de applicator zich enkele millimeters boven de huid bevindt. Deze plasmatische flits zorgt ervoor dat de huid van de te behandelen zone verdampt en geminimaliseerd wordt, waarna er op de huid een zogeheten plasmaspot verschijnt. Deze plasmaspot verandert in een oppervlakkig korstje. Dit korstje valt binnen 5 dagen van de huid, waarna de huid lichtroze toont en de nieuw gevormde huid is zichtbaar.

Be Lifted Plasma Triggert de fibroblasten voor een liftend effect

Na een behandeling met Be Lifted Plasma wordt de huid getriggerd om collageen aan te maken. Door het minimaliseren van de huid en de aanmaak van collageen in de huid ontstaat verstrakking en lifting van de behandelde zone en tevens de huid eromheen.  Het resultaat kan door middel van een plasma onderhoudsbehandeling of de juiste huidverzorging verder geoptimaliseerd worden. Een behandeling kan zo vaak als nodig herhaald worden.

 

‚Äč

© 2023 Organic Beauty Point
Website door Hippit - Privacyverklaring