Gastenboek

Let op, berichten die niet op waarheid berusten, kwetsend of discriminerend zijn voor anderen zullen worden verwijderd uit het gastenboek.
Uw naam wordt geplaatst bij het bericht in het gastenboek. U kunt er voor kiezen alleen uw voornaam te gebruiken. 

Neem aub contact op wanneer u uw bericht wilt laten verwijderen.

Schrijf een bericht

Beste Nadine,

Als een van jouw eerste cliƫnten in jouw salon Organic Beauty Point wil ik jou bij deze hartelijk bedanken voor alles wat jij in de afgelopen jaren voor mij hebt gedaan.

Naast jouw professionaliteit waardeer ik aan jou bijzonder jouw drang naar steeds meer kennis en verdieping hiervan, jouw perfectionisme en correctheid. Het is geweldig te zien en te mogen ervaren hoe jij je ondertussen verder hebt ontwikkeld. Niet zonder redenenen is jouw salon nu "iets" uit het jasje gegroeid en ben jij bezig met een verbouwing om nog beter jouw cliƫnten te kunnen bedienen.

Zeer blij ben ik met jouw productkeuze. Naast dat jij met natuurlijke procuten werkt vind ik de prijs-kwaliteitverhouding hiervan ook heel acceptabel.

Ondanks drukte met jouw salon, opleidingen, combinatie met familie en werk heb jij altijd een open oor, reageer jij snel op vragen en ben jij bijzonder klantvriendelijk.

Het is voor mij iedere keer opnieuw weer een feestje en cadeautje om bij jou "op de stoel" te liggen voor een behandeling en ontspanning. Ik kijk nu alweer uit naar de volgende keer.

Nogmaals bedankt hiervoor en ga zeker door!

© 2020 Organic Beauty Point
Website door Hippit - Privacyverklaring