Nieuws

 

Nieuw in de salon microneedling✨

Wat is microneedling? Een behandeling dat met een pen over de huid gaat en kleine kanaaltjes maakt, hierbij worden actieve werkstoffen op de huid gebruikt die direct in de kanaaltjes kunnen worden opgenomen door de dieper gelegen huidlagen.*aanmaak van collageen * litteke...

 

Producten kopen

Graag wil ik je de mogelijkheid geven om producten aan te schaffen. Dit kan op afspraak, maar ik kan het ook binnen Huizen bezorgen, uiteraard alles op gepaste afstand. De betaalmethode is via een tikkie/betaalverzoek. Zo help je mij ook een beetje als ZZP-er.

 

Heb jij ook zulke droge handen?

Door het coronavirus moeten we vaker en langer onze handen wassen. Dit droogt de huid van de handen enorm uit. Verzorg je handen tusssendoor extra goed met bijvoorbeeld Specialist Hand Cream en Oil. ????????⁠ #comfortzoneskincare #comfortzonenl #coronavirus #covid_19 #org...

 

Stress bestrijden?!

Stress bestrijden? Met een paar simpele tips kun je dit zelf gemakkelijk verminderen, want stress en slaapgebrek kunnen niet alleen je humeur, maar ook je vitaliteit en schoonheid aantasten. Onze vier tips zijn: 1.

 

Dagelijkse reiniging, een essentiële stap voor een gezonde huid

De ESSENTIAL lijn bevat producten voor alle huidcondities waarvoor reinigen, het verwijderen van make-up en exfoliëren onmisbaar is. Vrij van siliconen, parabenen en SLES!

 

It’s Vitamin C day!!

Wist je dat vitamine C een krachtige antioxidant is en een belangrijk element om het lichaam gezond en sterk te houden. Vitamine C is een wateroplosbare vitamine die slechts voor een korte tijd in ons lichaam wordt opgeslagen.

 

- Me time - for you

Ook toe aan wat me-time? De Mask Bar biedt je de keuze uit drie verschillende maskers, die je huid in slechts 15 minuten verzorgen! De lijn bestaat uit de volgende maskers: Party Ready: een verhelderend en verstevigend masker. Net wat je nodig hebt voor het avondje uit!

 

[ Comfort zone ]

Een droge, gemengde of een vettige huid? Het uitgebreide assortiment van [ comfort zone ] biedt de oplossing voor elke huidconditie. De ingrediënten zijn tot 98% afkomstig van natuurlijke bronnen, waardoor het maximale uit de huid wordt gehaald.

 

RECEPT VAN DE DAG!

Tijdens deze koude dagen, is er toch niks lekkerder dan een kommetje verse soep? Heb jij inspiratie nodig voor het avondeten van vandaag? Hieronder volgt een heerlijk recept, dat overigens rijk is aan vitaminen! Pompoen-wortelsoep met naan (2 pers.) Ingrediënten:

© 2020 Organic Beauty Point
Website door Hippit - Privacyverklaring