Eet jezelf vrij van depressie en dementie...

" Ik ben er zeker van dat er een verband is tussen hoeveel vis we eten en onze geestelijke gezondheid", zegt professor Katherine Appleton van de universiteit van Bournemoth. Ze is één van 's werelds toonaangevende onderzoekers als het gaat om het verband tussen visolie en depressie.

Vissen voorzien ons van geweldige Omega-3 vetzuren. Maar hoeveel vis moet je eten, en wat voor soort vis?

3 Vette visjes voor je op een rij, boordevol Omega 3 en vitamine D;

- Makreel
- Haring
- Zalm

Blij met vis: zo verbetert visolie je humeur en kan het een depressie verminderen!

Vis en onze geestelijke gezondheid zijn nauw met elkaar verbonden omdat de celstructuren van onze hersenen visolie DHA bevatten. Het DHA vetzuur is een belangrijke bouwsteen van alle hersencellen.

De vetzuren zijn ook belangrijk voor onze celmembramen. Hierdoor worden ze namelijk sterker en flexibeler. Op deze manier kunnen onze (hersen)cellen beter alle gezonde voedingsstoffen absorberen.

Zuiver vegan omega 3 supplement afkomstig uit algen. Goed voor jou èn goed voor de natuur!

  DHA is goed voor het gezichtsvermogen en de hersenen bij een minimale inname van 250 mg DHA per dag
  250 mg DHA per capsule
  Omega 3 afkomstig uit zuivere algenolie
  Goed voor mens, dier en milieu

Beauty & Brain is een zuiver omega 3 olie supplement van een hoge kwaliteit. Kijk voor meer informatie over dit product onder Supplementen of in de webshop.

Algenolie supplementen zijn de ideale manier om omega 3-vetzuren binnen te krijgen, zonder dat hier vissen voor gevangen hoeven worden.

Omdat zowel de algenolie als de capsule plantaardig zijn, is ons omega 3 supplement in tegenstelling tot visolie supplementen geschikt voor vegetariërs en veganisten. Bovendien geven onze algenolie capsules geen vissige nasmaak.

 

Wist jij dat deze 3 bereidingswijzen vis minder gezond maken?

- Gerookt; gerookte zalm en makreel doen het minder goed voor je gezondheid door de ongezonde stoffen van het roken.

- In blik in olie; ingeblikte tonijn is vaak gedrenkt in olie van slechte kwaliteit. Kies daarom liever voor tonijn in water met MSC keurmerk.

- Gepaneerd; de vis absorbeert vet tijdens het bakken of frituren en wordt zo in plaats van gezond, een dikmakende, ongezonde vis

supplementen/producten/supplementen

} Naar het overzicht
© 2024 Organic Beauty Point
Website door Hippit - Privacyverklaring