Green sea peel – Bio MicroNeedling;

100% Natuurlijke peeling zonder chemische zuren. Bio MicroNeedling.

De Green Sea Peel is een natuurlijke manier om de huid te vernieuwen zonder het gebruik van zuren en mechanische naalden.

         

De hoofdsamenstelling van dit product wordt uit de zee geoogst: algen en spicula’s, microscopische holle naaldjes, van de zoetwaterspons. Algen zitten boordevol antioxidanten en peptiden waardoor collageenproductie wordt gestimuleerd en de collageenafbraak wordt geremd. Spicula’s, die er met het blote oog uitzien als een poeder, zorgen voor kleine kanaaltjes waardoor werkstoffen naar de cellen worden getransporteerd. Ook gaan de spicula’s infecties van de huid tegen. Hierdoor is deze peeling inzetbaar voor zowel het aanpakken van huidveroudering als acné.

Met de combinatie van het poeder en de activator biedt de behandeling niet alleen vernieuwende eigenschappen, maar ook een diepere behandeling die zich richt op de gezondheid van de huid. Het bevat tot 2 biljoen bio-naalden die per sessie de huid doordringen. Kruiden dringen de huid binnen en werken van binnenuit. Dit stimuleert de productie van collageen en fibroblasten. 

Bij de Green Sea Peel is het mogelijk dat er na 5 – 7 dagen een schilvering of vervelling zichtbaar wordt. De mate hiervan is niet te voorspellen. Hou hier dus rekening mee als je deze behandeling laat doen.

© 2024 Organic Beauty Point
Website door Hippit - Privacyverklaring