Wat is Buccal massage

Buccal massageDit is een complete en holistische ‘facelift massage’ met een zachte benadering waar J. Lo en Meghan Markle lyrisch over zijn.

Deze zeer geliefde massage in Hollywood zorgt voor een strakkere kaaklijn en verbeterde zichtbare contouren. Het gezicht wordt van binnenuit gevormd en zachter gemaakt. Gelaatscontouren worden geaccentueerd en het geeft je een meer symmetrisch en gebalanceerd gezicht. De jukbeenderen krijgen een lift, het volume in je gezicht neemt toe, er komt meer ruimte in je mond en je kaak(spier) is soepeler. Fijne lijnen vervagen en rimpels verbeteren aanzienlijk. Het resultaat is een directe glow en een gezonde uitstraling! Daarnaast zorgt deze massage ook voor een enorme ontspanning en het ontstressen van het gezicht. Met name ook vastzittende kaken. Afvalstoffen worden losgemaakt en kunnen makkelijker afgevoerd worden.

Waarom masseren wij ook in de mond?
De aangezichtsspieren zijn zeer moeilijk te trainen. Het bot en spierweefsel geeft samen met het vetweefsel vorm en contour aan het gezicht. Naarmate we ouder worden krimpt het bot en vetweefsel en worden de spieren slapper. Als oplossing hiervoor is de Buccal Massage een totale work-out voor juist die spieren. De Buccal Massage is uniek doordat het gelaat ook van binnenuit, namelijk aan de binnenkant van de mond, wang en kauwspieren los gemasseerd wordt. De massage zorgt voor een betere doorbloeding van het hele gezicht. Dit betekent dat littekens beter kunnen herstellen, afvalstoffen en overtollige lymfevocht goed worden afgevoerd en de huidbarrière sterker wordt, waardoor het gezicht beter bestand is tegen oxidatieve stress. Het resultaat is een algehele betere conditie van de huid!
** In de mond wordt altijd met handschoenen gemasseerd.

Buccal Massage Indicaties:

 

© 2024 Organic Beauty Point
Website door Hippit - Privacyverklaring