Face Fitness oftewel bindweefselmassage voor huidverjonging

 
Een bindweefsel massage is niet te vergelijken met een normale massage en kan zelfs tot pijnlijk ervaren worden bij verklevingen! 
 
Het wordt ook wel FITNESS voor je gezicht genoemd. Het resultaat van een bindweefselmassage is erg mooi! Rimpels worden minder diep, een doffe huid gaat weer stralen, de hyaluronzuur wordt aangevuld waardoor de huid meer vocht kan vasthouden waardoor de vochtlijntjes verminderen, de huid wordt steviger en acne verminderd. Ook kleine littekentjes verminderen door een bindweefselmassage.
 
* Als er verstoringen in het bindweefsel ontstaan gaan de bindweefselcellen verkleven. Hierop gaat de huid reageren. De huid wordt vochtarm en dof, de doorbloeding wordt minder en de huid wordt slapper. Verstoringen in het bindweefsel ontstaan door ouderdom, maar ook door ziekte, erfelijke bepalingen, roken en andere slechte leefgewoonten,  er kan ook acne ontstaat door bindweefselverstoringen.
 
 
* Tijdens de bindweefselmassage wordt er gewerkt op het onderliggende bindweefsel, door stevige knijp- en roltechnieken te gebruiken werk je op deze diepere lagen in de huid, waarbij het collageen en de elastiene vezels in de huid worden gestimuleerd met als resultaat een mooie gezonde glow. 
 
Door de massage verbeter je de conditie van de huid door deze stevige massage. De gezichtsspieren worden gestimuleerd door de stevige bindweefselmassage waardoor de doorbloeding op gang komt, hierdoor worden de wangen weer voller, kraaienpootjes en littekentjes verminderen en de wenkbrauwen worden gelift. Kort samengevat is dit een perfecte anti-aging behandeling oftewel FACE FITNESS.
 
Na 1 behandeling zie je al resultaat. Maar om een nog mooier resultaat te krijgen van de bindweefselmassage en te behouden adviseer ik meerdere behandelingen te ondergaan. We kunnen samen kijken naar kuur mogelijkheden.
Elke huid is anders en reageert verschillend. 
 
*Door de bindweefselverstoringen weg te masseren zie je er een stuk ontspannender uit, ook na bijvoorbeeld veel pijn of stress. Bij sommige mensen werkt de bindweefsel massage ook goed tegen hoofdpijn. 
 
Een bindweefsel massage is een massage die pijnlijk kan zijn en er kunnen blauwe plekken of bloeduitstortingen ontstaan. 
 
© 2024 Organic Beauty Point
Website door Hippit - Privacyverklaring