Webshop

Hieronder vind je een gedeelte van de producten die je kunt bestellen in de webshop van Organic Beauty Point. Je kunt de producten ook afhalen op afspraak, of laten versturen via PostNL, verzending binnen 3-5 werkdagen.

Bij elke bestelling een gratis Sample.

Online betalingen vinden plaats via iDeal.

Je kunt hier filteren op producten:

Gezicht

Comfort Zone Renight Cream

Comfort Zone Renight Cream

Multivitamine nachtcreme.

Comfort Zone Renight Oil

Comfort Zone Renight Oil

De Renight Vitamin Oil is een voedende vitamine-olie met antioxiderende werking voor tijdens de nacht. Het product wordt speciaal aanbevolen voor de droge, gestreste en vermoeide huid, maar is geschikt voor ieder huidtype. Geef de huid extra voeding door een crème over de olie aan te brengen.

Comfort Zone Renight Mask

Comfort Zone Renight Mask

Voedend en herstellend vitamine Masker.

Comfort Zone Essential Milk

Comfort Zone Essential Milk

De Essential Milk is een crème-achtige reinigingsmilk die alle onzuiverheden en make-up verwijdert. Het product maakt de huid zacht en verstoort de huidbalans niet. Geschikt voor dagelijks gebruik, voor ieder huidtype.

Comfort Zone Essential Face Wash

Comfort Zone Essential Face Wash

De Essential Face Wash is een schuimende reiniger die de huidbalans niet verstoord. Onzuiverheden en make-up worden compleet verwijdert. De textuur is crème-achtig dat veranderd in schuim wanneer het in aanraking komt met water. Geschikt voor de jonge, normale en gecombineerde huid en de huid die niet bijzonder gevoelig of vocht arm is. 

Cupping Cups

Cupping Cups

Cups in 4 verschillende maten voor gezicht en lichaam, vanaf 7.95

Skin Regimen Gua sha Stone

Skin Regimen Gua sha Stone

Traditioneel Chinees hulpmiddel om de microcirculatie en de strakheid van de huid te verbeteren. Dankzij de verkwikkende werking ziet het gezicht er meer ontspannen, stralend en compacter uit.

Comfort Zone Essential Toner

Comfort Zone Essential Toner

De Essential Toner is een mooi product om het reinigen van de huid mee af te sluiten, omdat het de huidbalans herstelt. Deze alcoholvrije, herbalancerende toner is ideaal voor dagelijks gebruik en geschikt voor ieder huidtype.

Comfort Zone Micellar water

Comfort Zone Micellar water

De Essential Micellar Water is een multi-actief water om gezicht, ogen en lippen te reinigen in slechts 1 handeling. Het product verwijdert make-up, reinigt de poriën en zuivert de huid zonder dat het afgespoeld hoeft te worden. Essential Micellar Water is een verfrissend, licht en mild product.  Geschikt voor ieder huidtype.

Comfort Zone Essential Biphasic make-up remover

Comfort Zone Essential Biphasic make-up remover

De Essential Biphasic Make-up Remover is een Twee-fasen oplossing voor het verwijderen van oogmake-up. En voor een zachte behandeling van dit zeer kwetsbare gebied. Effectief voor het verwijderen van zelfs de meest hechtende, waterbestendige make-up.

Comfort Zone Essential Scrub

Comfort Zone Essential Scrub

De Essential Scrub hydrateert en verzorgd de huid. Door wekelijks een scrub of peeling te gebruiken verwijder je de dode huidcellen en ziet de huid er weer fris, stralend en egaal uit. De poriën worden verfijnt en onzuiverheden worden verwijdert. Geschikt voor ieder huidtype, in het bijzonder de vette, onzuivere huid. 

Comfort Zone Essential Peeling

Comfort Zone Essential Peeling

Essential Peeling is een crème-achtig peelingmasker die de huid zacht en glad maakt. Onzuiverheden, dode huidcellen en overtollige talg worden verwijdert. Erg geschikt voor de gevoelige huid. In het bijzonder aanbevolen in koude klimaten. 

Comfort Zone Essential Mascara Black

Comfort Zone Essential Mascara Black

De Essential Mascara Black geeft niet alleen mooie lange wimpers zonder klontjes, maar voedt en hydrateert de wimpers ook. De wimpers zullen niet gaan hangen doordat ze niet zwaar worden. De wimpers worden goed van elkaar gescheiden dankzij het borsteltje dat de vorm van een zandloper heeft.

Comfort Zone Hydramemory cream

Comfort Zone Hydramemory cream

De Hydramemory Cream houdt het vochtgehalte van de huid op peil. De huid is zichtbaar voller, beter gehydrateerd en voelt de hele dag zacht en soepel aan. De ultralichte 'sorbet'-textuur lest onmiddellijk de dorst van de huid en geeft een fris gevoel. Na 24 uur is het hydratatieniveau met +/- 15% toegenomen en het vochtverlies met +/- 17% afgenomen.

Comfort Zone Hydramemory cream-Gel

Comfort Zone Hydramemory cream-Gel

De Hydramemory Cream Gel houdt het vochtgehalte van de huid op peil. De huid is zichtbaar voller, beter gehydrateerd en voelt de hele dag zacht en soepel aan. De ultralichte 'sorbet'-textuur lest onmiddellijk de dorst van de huid en geeft een fris gevoel.

Comfort Zone Hydramemory serum

Comfort Zone Hydramemory serum

De Hydramemory Serum hydrateert de huid langdurig en intensief. De productie van hyaluronzuur wordt versterkt waardoor de huid dagelijks meer gehydrateerd wordt. De sorbet-achtige structuur geeft de huid een heerlijk fris gevoel.  

Comfort Zone Hydramemory Eye Gel

Comfort Zone Hydramemory Eye Gel

De Hydramemory Eye Gel is een ooggel die wallen en donkere kringen vermindert. De frisse hydraterende gel is makkelijk aan te brengen dankzij de metalen applicator. De oogcontouren worden meteen verfrist.

Comfort Zone Hydramemory essence

Comfort Zone Hydramemory essence

De Hydramemory Essence is een nieuwe categorie binnen de huidverzorging die lijntjes en rimpels vermindert, tegelijk wordt de huid versterkt. De Hydramemory Essence zorgt ervoor dat volgende producten beter opgenomen worden door de huid.

Comfort Zone Hydramemory Mask

Comfort Zone Hydramemory Mask

De Hydramemory Mask is een leave-on gel masker die in slechts 3 minuten door de huid wordt opgenomen en al na 1 uur resultaten laat zien. Het masker bevat een hoog gehalte aan hyaluronzuur en moringaolie, voor optimale hydratatie van de huid. De huid ziet er onmiddellijk gehydrateerd, glad en zacht uit. 

Comfort Zone Remedy Toner

Comfort Zone Remedy Toner

De Remedy Toner is een spraytonic die de gevoelige huid en de huid die last heeft van roodheid verzacht en en versterkt. De toner geeft onmiddellijk verlichting en hydratatie. De huid wordt beschermt. Ideaal bij blootstelling aan de zon of gedurende een dag in afgesloten ruimten met centrale verwarming en airconditioning.

Comfort Zone Remedy Cream to Oil

Comfort Zone Remedy Cream to Oil

De Remedy Cream To Oil is een reiniger die de huid in 2 fases reinigt. In de eerste fase, is het product crème-achtig en gemakkelijk in te masseren. Onzuiverheden worden mechanisch verwijderd. In de tweede fase wordt de textuur olieachtig. Deze fase sluit de reiniging af en zorgt ervoor dat de huid zijdezacht aanvoelt.

Comfort Zone Remedy Oil

Comfort Zone Remedy Oil

De Remedy Oil is een olie met een rijke textuur die uitermate geschikt is voor de extreem droge en gevoelige huid. Het beschermd en hersteld de huid. Ideaal om te gebruiken als SOS behandeling.

Comfort Zone Active Pureness Cleanser Gel

Comfort Zone Active Pureness Cleanser Gel

De Active Pureness Cleanser Gel is een reinigingsgel met exfoliërende werking. Deze reinigingsgel bevat zuiverende en talgregulerende bestanddelen die de opperhuid diep reinigt en de poriën zuivert. Geschikt voor de onzuivere, vette en acnegevoelige huid. 

Comfort Zone Active Pureness Toner

Comfort Zone Active Pureness Toner

De Active Pureness Toner is een verstevigende lotion voor een exfoliërende werking. De toner zuivert de poriën en maakt deze minder zichtbaar. Geschikt voor de onzuivere, vette en acnegevoelige huid. Aanbevolen voor in warme, vochtige klimaten.

Comfort Zone Active Pureness Fluid

Comfort Zone Active Pureness Fluid

De Active Pureness Fluid is een hydraterende fluid voor de onzuivere, vette en acnegevoelige huid. De unieke combinatie van Vitamine C en matterende poeders maken het tot een ideaal hydraterend product dat ook zeer geschikt is als basis voor make-up. Aanbevolen gedurende de zomermaanden en in het bijzonder in warme, vochtige klimaten. 

Comfort Zone Remedy Cream

Comfort Zone Remedy Cream

De Remedy Cream is een aangenaam lichte, kalmerende en hydraterende crème voor de gevoelige, reactieve huid die gevoelig is voor roodheid. De Remedy Cream is niet vettig en sluit de huid niet af. De huidbarrière wordt versterkt en de huid krijgt een aangenaam en beschermd gevoel.

Comfort Zone Remedy Defense Cream

Comfort Zone Remedy Defense Cream

De Remedy Defense Cream is een voedende, kalmerende crème die speciaal aanbevolen wordt voor de gevoelige, droge en gedehydreerde huid. Geschikt voor de gevoelige en reactieve huid die gevoelig is voor roodheid. Ideaal voor de zeer droge, gedehydreerde huid en in koude, droge klimaten. Een heerlijke wintercrème.

Comfort Zone Remedy Serum

Comfort Zone Remedy Serum

De Remedy Serum is een intensief serum die de rode gevoelige huid kalmeert. Het is een licht product die de huid meteen aangenaam laat aanvoelen. Het serum is ook heerlijk voor de huid na blootstelling aan de zon. Voor een intensievere werking op roodheid en als extra ondersteuning in koude, droge klimaten met veel wind.

Comfort Zone Active Pureness Corrector

Comfort Zone Active Pureness Corrector

De Active Pureness Corrector is een intensief reinigende behandeling met 3% glycolzuur en 3% amandelzuur. Het kan direct aangebracht worden op de onzuiverheden, dit om een snelle genezing te bevorderen. De Active Pureness Corrector is voor plaatselijke onzuiverheden, in het bijzonder voor de vette, onzuivere en acnegevoelige huid.

Comfort Zone Active Pureness Mask

Comfort Zone Active Pureness Mask

De Active Pureness Mask is een zuiverend masker met groene en witte klei. Het maakt de huid mat en helder en de poriën minder zichtbaar. Ook absorbeert het overtollige talg. Geschikt voor de onzuivere, vette en acnegevoelige huid. Aanbevolen gedurende de zomermaanden en in het bijzonder in warme, vochtige klimaten. 

Comfort Zone Sublime Skin cream

Comfort Zone Sublime Skin cream

De Sublime Skin Cream is een crème die de huid zichtbaar opvult en de contouren van het gelaat er gedefinieerd uit laat zien. De crème is geschikt voor de rijpere huid. 

Comfort Zone Sublime Skin serum

Comfort Zone Sublime Skin serum

De Sublime Skin Serum is een serum die de huid zichtbaar opvult en de contouren van het gelaat er gedefinieerd uit laat zien. Het serum is geschikt voor de rijpere huid. 

Comfort Zone Sublime Skin Eye cream

Comfort Zone Sublime Skin Eye cream

De Sublime Skin Eye Cream is een innovatieve oogcrème om lijntjes, donkere kringen en wallen te verminderen. De ogen zien er jonger uit en het maakt de huid is compacter en gladder. 

Comfort Zone Sublime Skin Essence

Comfort Zone Sublime Skin Essence

De Sublime Skin Essence is een intensief herstellende en gladmakende lotion die de huidproteïnen stimuleert, waardoor de huid verstevigd wordt en rimpels verminderen. De lotion heeft een direct hydraterende werking, wat de werkzaamheid van de daarna aangebrachte producten optimaliseert. Voor een gladdere, meer gehydrateerde en elastische huid. 

Comfort Zone Sublime Skin OilCream

Comfort Zone Sublime Skin OilCream

De Sublime Skin Oil Cream is een rijk voedende oil cream voor de huid die te maken heeft met verandering door de menopauze. De huid wordt dunner, verliest elasticiteit en kan extreem droog worden. De Sublime Skin Oil Cream is geformuleerd om juist deze verandering tegen te gaan. De huid is compacter, intens gevoed en hersteld. 

Comfort Zone Sublime Skin Eye Pads

Comfort Zone Sublime Skin Eye Pads

De Sublime Skin Eye Patch is een vernieuwend, verfrissend en corrigerend hydrogelmasker. Doordat het  geproduceerd is met peptiden heeft het een intensieve werking, dat onmiddellijk verlichting rond de ogen biedt. Tekenen van vermoeidheid en zwelling worden zichtbaar corrigeert in slechts een aantal minuten. Aanbevolen voor vermoeide ogen en ogen met rimpels en zwellingen. Te gebruiken als wekelijkse behandeling, een kuur of in periodes van vermoeidheid.  

Comfort Zone Sublime Skin OilSerum

Comfort Zone Sublime Skin OilSerum

De Sublime Skin Oil Serum is een vernieuwend olieachtig serum. Speciaal ontwikkeld om extreme droogheid en het dunner worden van de huid als gevolgen de menopauze tegen te gaan. De huid is gevoed, voelt  zacht aan en is beter beschermd. 

Comfort Zone Sublime Skin Perfect SPF50

Comfort Zone Sublime Skin Perfect SPF50

De Sublime Skin Color Perfect SPF50 is een egaliserende gekleurde crème met SPF50 voor bescherming tegen UVA en UVB. Door je huid te beschermen tegen UVA en UVB straling wordt het huidverouderingsproces vertraagd. De crème is ook ideaal om te gebruiken als basis voor make-up. Het zorgt voor een egale en stralende teint. 

Comfort Zone Sublime Skin Corrector

Comfort Zone Sublime Skin Corrector

De Sublime Skin Corrector is een geconcentreerd serum voor plaatselijke behandeling van ouderdomsvlekken. De corrector heeft een ontstekingsremmende, depigmenterende en exfoliërende werking die de zichtbaarheid van ouderdomsvlekken voorkomt en vermindert. Geschikt voor ieder huidtype.

Comfort Zone Sacred Nature Cleansing Balm

Comfort Zone Sacred Nature Cleansing Balm

De Scared Nature Cleansing Balm is een zachte oliehoudende reinigingsbalsem voor het gezicht en de ogen. Bevat amandel en buriti olie. Onzuiverheden en make-up worden effectief verwijderd, hierdoor word de huid soepel en fluweelzacht. Dit product is oftalmologisch getest en zonder toegevoegde parfum.

Comfort Zone Sacred Nature Exfoliant Mask

Comfort Zone Sacred Nature Exfoliant Mask

De Sacred Nature Exfoliant Mask is een revitaliserend en verhelderend masker met 9% gluconolacton (fruitzuur). Dit product is goed voor een doffe en onzuivere huid. Door de onmiddelijke en progressieve zachte peeling zorgt het ervoor dat de fijne lijntjes glad worden, verhelderd het de huid en gaat onzuiverheden tegen. Dit product is geschikt voor een jonge, dunne en rijpe huid. Gecertificeerde biologische formule en geurvrij.

Comfort Zone Sacred Nature Youth Serum

Comfort Zone Sacred Nature Youth Serum

Het Sacred Nature Youth Serum maakt gebruik van de kracht van natuurlijke ingrediënten om een ​​stralende en jeugdiger ogende teint te bevorderen. De lichtgewicht formule is verrijkt met gefermenteerde antioxidanten om de natuurlijke afweer van de huid tegen de schadelijke en verouderingseffecten van omgevingsinvloeden te versterken. Het serum bevat Scientific Garden Extract ™ en kangoeroepootbloemextract, een Australische bloem met een verstevigende werking. Tamarinde biedt een plantaardig alternatief voor hyaluronzuur en trekt vocht naar de huid om de huid voller te maken en te hydrateren. Ontdek een verjongde teint met het luxe anti-aging serum van Comfort Zone.

Skin Regimen 1.5 Retinol Booster

Skin Regimen 1.5 Retinol Booster

De Skin Regimen 1.5 Retinol Booster heeft een vernieuwende werking die ervoor zorgt dat de huidinspanning verbeterd en om de rimpels en imperfecties te helpen verminderen.

Skin Regimen 1.85 Hyaluronic Booster

Skin Regimen 1.85 Hyaluronic Booster

De Skin Regimen 1.85 Hyaluronic Booster is een hydraterend serum met micro, macro en cross-gelinkt hyaluronzuur om de huid om langer gehydrateerd te houden. Het helpt ook de tekenen van veroudering en fijne lijntjes tegen te gaan.

Skin Regimen 10.0 Tulsi Booster

Skin Regimen 10.0 Tulsi Booster

De Skin Regimen 10.0 Tulsi Booster heeft een mix van Tusli (Heilige Basillicum) en een heilige Indiaanse kruidenplant die in de Ayurveda word gebruikt door de positieve eigenschappen tegen stress. Hierdoor ziet de huid er gevoed, stralend en zijdezacht uit.

Skin Regimen 15.0 Vit C Booster

Skin Regimen 15.0 Vit C Booster

De Skin Regimen 15.0 Vit C Booster is een krachtige anti aging vitamine C booster die helpt bij het verbeteren van donkere vlekken, vergrote poriën en een oneven teint. Doormiddel van een vershoudverpakking behoudt de vitamine C bij activering.

Comfort Zone Sacred Nature Hydra Cream

Comfort Zone Sacred Nature Hydra Cream

De weelderige vochtinbrengende crème van Comfort Zone is een traktatie voor droge huidtypes. De crème helpt uitdroging te voorkomen en is geformuleerd met extract van Japanse ceder edelstenen en Scientific Garden Extract ™, beide bio-gefermenteerde ingrediënten die boordevol antioxidanten zitten. Dit maakt de vochtinbrengende crème ongelooflijk versterkend, omdat het de natuurlijke barrières van uw huid ondersteunt en uw gezicht beschermt tegen externe agressors. Het is bedoeld om een ​​gezond ogend uiterlijk vast te houden om een ​​meer jeugdige illusie te creëren. Met een biomimetische dermocompatibele textuur laat de crème uw teint volledig natuurlijk en evenwichtig aanvoelen.

Comfort Zone Sacred Nature Nutrient Cream

Comfort Zone Sacred Nature Nutrient Cream

Deze lichtgewicht crème met een glanzende, luchtige textuur, glijdt moeiteloos over je gezicht en absorbeert snel om te voorkomen dat er zware, plakkerige resten achterblijven. De ingenieuze crème is ideaal voor mensen die vatbaar zijn voor een extreem droge huid, aangezien vriendelijke, botanische ingrediënten je basis doordrenken met vocht wat wordt vasthouden voor langdurige, tastbare zachtheid.

Skin Regimen 1.0 Tea Tree Booster

Skin Regimen 1.0 Tea Tree Booster

De Skin Regimen 1.0 Tea Tree Booster zorgt ervoor dat de zichtbaarheid van de imperfecties en de vergrote poriën verminderen. Met zuivere tea tree olie, amandelzuur en Longevity Complex.

Skin Regimen Cleansing Cream

Skin Regimen Cleansing Cream

De Skin Regimen Cleansing Cream is een milde reinigingscrème die de huid niet uitdroogt. Onzuiverheden, make-up en ander vuil wordt verwijdert. De huid ziet er fris uit. De Skin Regimen Cleansing Cream heeft een natuurlijke parfum met een verkwikkend en balancerend effect. 

Skin Regimen Enzymatic Powder

Skin Regimen Enzymatic Powder

De Skin Regimen Enzymatic Powder is een zachte gezichtsreiniger die voorzichtig huidverontreinigde stoffen en dode huidcellen verwijdert. Overtollig talg wordt geabsorbeert en verwijdert. De reinigingspoeder zorgt voor een gladde, heldere en gezonde huid. Wanneer het poeder in aanraking komt met water veranderd het in een zachte schuim. Het heeft een reinigende en exfoliërende werking. 

Skin Regimen Glyco Lacto Peel

Skin Regimen Glyco Lacto Peel

De Skin Regimen Glyco Lacto Peel is een peeling voor thuisgebruik. Het glycolzuur dringt diep in de huid voor een delicate bevoldering van huidvernieuwing. Het product zorgt voor een egale teint en vermindert fijne lijntjes en rimpels. Ideaal voor vergrootte poriën en geeft een onmiddellijke glow boost.

Skin Regimen Tripeptide Cream

Skin Regimen Tripeptide Cream

De Skin Regimen Tripeptide Cream is een anti-aging crème die bescherming biedt tegen vervuiling. Daarnaast zorgt Tripeptide Cream ervoor dat de huid gehydrateerd en compact blijft. De tekenen van stress word verminderd door de verfrissende en masseerbare textuur. 

Skin Regimen Shaving Gel

Skin Regimen Shaving Gel

Skin Regimen Shaving Gel verandert bij gebruik in zacht schuim, voor een optimale gladheid en een onberispelijke en aangename scheerbeurt. Bevat Tasmaanse Peper, dat helpt voorkomen dat de huid na het scheren rood wordt of dat er irritaties van het scheermes ontstaan en verlicht direct eventuele jeuk en/of irritatie na het scheren. Voor een zachte en gladde huid. Natuurlijk aroma met sale en Balsemzilverspar met een stimulerend en weldadig effect.

Skin Regimen Hydra Fluid

Skin Regimen Hydra Fluid

Skin Regimen Hydra Fluid is een fluid met een lichte textuur. Voor dagelijkse hydratatie en ideaal als aftershave. Het product bevat Tasmaanse Peper en Longevity Complex™. Het verfrist en hydrateert de huid en helpt roodheid te verzachten. Huidirritatie wordt voorkomen en tekenen van vermoeidheid verdoezelen. 

Skin Regimen Polypeptide Cream

Skin Regimen Polypeptide Cream

De Skin Regimen Polypeptide Cream is goed voor de droge huid met gebrek aan stevigheid. De peptiden geven een boost aan het natuurlijke mechanisme van de huid om collageen en elastinesynthese te verbeteren. Ze verbeteren het eiwitgehalte, wat de juiste structuur van het weefsel stimuleert en bevordert. De Skin Regimen Polypeptide Cream heeft een verstevigend effect en corrigeert rimpels. Mica geeft het product een zachtroze tint en laat de huid stralen.

Skin Regimen Lift Eye Cream

Skin Regimen Lift Eye Cream

De Skin Regimen Lift Eye Cream zorgt voor vermindering van duidelijke rimpels, donkere kringen en wallen. Daarnaast geeft het huid-spanning aan het bovenste ooglid.

Skin Regimen Night Detox

Skin Regimen Night Detox

Revitaliserend leave-on nachtmasker met glucono-delta-lacton en alfa-glucaangist, om het natuurlijke vermogen van de huid te ondersteunen bij de afvoer van toxines die zich gedurende de dag hebben opgehoopt. De balsemachtige, verkoelende textuur en het natuurlijk balancerende energiegevende aroma zijn ideaal voor een massage voor het slapengaan om de gezichtsspieren te laten ontspannen. Voor alle huidtypen.

Skin Regimen Urban Shield SPF30

Skin Regimen Urban Shield SPF30

De Skin Regimen Urban Shield SPF30 helpt de huid te beschermen tegen stress en vervuiling uit de omgeving. Daarnaast geeft de Urban Shield SPF30 de huid een gezondere uitstraling en helpt de huid om een gelijkmatige kleur in het gezicht te krijgen.

Skin Regimen Microalgae Essence

Skin Regimen Microalgae Essence

De Skin Regimen Microalgae Essence is een gezichtslotion die de huid hydrateert en oplaad. De huid zit er zachter uit en heeft een gezondere kleur. De Skin Regimen Microalgae geeft een verkwikkend en balancerend effect met een natuurlijke geur.

Skin Regimen Lip Balm

Skin Regimen Lip Balm

Skin Regimen Lip Balm is een romige, voedende lippenbalsem verrijkt met kostbare natuurlijke oliën en boters. Het bevordert de hydratatie van de lippen en helpt droogheid en barsten tegen te gaan.

Skin Regimen Hand Cream

Skin Regimen Hand Cream

Skin Regimen Hand Cream is een verzorgende en vochtinbrengende handcrème. Het beschermt de huid en houdt haar gehydrateerd. Dankzij de lichte textuur en snelle opname door de huid krijg je een aangenaam en zijdezacht gevoel.

Skin Regimen Ambiance Spray

Skin Regimen Ambiance Spray

De karakteristieke en androgyne harmonie van jeneverbes, copaiba, rozenhout en cederhout met energiegevende en balancerende eigenschappen.

SPA Clear Skin Cream

SPA Clear Skin Cream

Crème met 5% Benzoyl Peroxide. Onze speciale, gepatenteerde Benzoyl Peroxide irriteert de huid niet en droogt deze niet uit, zoals normale Benzoyl Peroxide.

SPA Aloe Vera Glycolic Toner

SPA Aloe Vera Glycolic Toner

Pure toner op basis van huidherstellende Aloe Vera.

SPA AHA Cleansing Gel

SPA AHA Cleansing Gel

Verfrissende 2-in-1 wasgel met verschillende fruitzuren voor een stralende, gladde huid zonder dofheid.

SPA Balance Cream

SPA Balance Cream

Deze crème is de ultieme oplossing voor de combinatiehuid (vet / droog) die uit balans is.

SPA Intense Repair Night Cream

SPA Intense Repair Night Cream

Volle, voedende nachtcrème voor een gladde, gezond uitziende huid zonder tekenen van droogte.De herstellende crème brengt het hydro-lipide evenwicht van de huid in balans en schenkt haar verbeterende elasticiteit, balans en gladheid.

SPA Clear Skin Cleanser

SPA Clear Skin Cleanser

Reiniginscrème met 8% Benzoyl Peroxide. Onze speciale, gepatenteerde Benzoyl Peroxide irriteert de huid niet en droogt deze niet uit, zoals normale Benzoyl Peroxide.

SPA Hyaluronic Toner

SPA Hyaluronic Toner

Intens hydraterende toner met hyaluronzuur.Wat is hyaluronzuur?Hyaluronzuur komt van nature voor in het lichaam en is te vergelijken met een spons. Het neemt grote hoeveelheden vocht op, en zorgt dat dit vocht goed vastgehouden wordt. In de huid zorgt het voor volume en hydratatie.Na verloop van tijd neemt het van nature aanwezige hyaluronzuur af, wat zorgt voor droogtelijntjes. Dit proces versneld na de leeftijd van 40. De Hyaluronic Toner bevat laag-moleculair hyaluronzuur dat makkelijk opgenomen wordt door de huid. De huid wordt merkbaar gladder, zachter en meer gehydrateerd. 200 ml.

SPA Resurfacing Cleanser

SPA Resurfacing Cleanser

Het verbeteren van de huid begint bij het juiste reinigingsproduct.

SPA Intense Moisturizing Day Cream

SPA Intense Moisturizing Day Cream

Intens hydraterende dagcrème met vitamine E en laagmoleculair hyaluronzuur.Bevat duindoornbes-extract (Sea Buckthorn) in de schoonste en puurste vorm die verkrijgbaar is: de biologisch gecertificeerde CO2 vorm. Duindoorn extract is zeer rijk aan vitamine A, C en E. Daarnaast is het een bron van natuurlijk beta-caroteen en is de stof een krachtige anti-oxidant.Bevat tevens zwarte bes, kamille en jojoba-olie.

SPA Intense Hydra Serum

SPA Intense Hydra Serum

Licht serum op basis van hyaluronzuur.Het Intense Hydra Serum bevat laag-moleculair hyaluronzuur (40-60kDa) wat het vochtpeil herstelt in de dermis.Bevat tevens medium-moleculair hyaluronzuur (1500kDa) wat het vochtpeil in de epidermis herstelt.Op deze manier wordt optimale hydratatie in beide huidlagen bereikt.

SPA Dry Skin Rescue Serum

SPA Dry Skin Rescue Serum

Dit (nacht)serum is een redding voor de vochtarme, droge en zeer droge huid.

SPA Hydra-Light Gel Cream

SPA Hydra-Light Gel Cream

Beschermende, romige dagcrème voor de veeleisende huid met tekenen van uitdroging.Dit power-product schenkt optimale hydratatie en een lang-houdende basis voor make-up.

SPA Balancing 24 Hour Cream

SPA Balancing 24 Hour Cream

Balansherstellende 24-uurscrème, voor gebruik ‘s ochtends en ’s avonds.De crème heeft een lichte en aangename textuur die makkelijk in de huid smelt. De crème brengt de gecombineerde huid weer in balans, de lichte formule voelt niet vet aan.Aanrader voor de gecombineerde huid, of wanneer een crème snel als vol ervaren wordt. 50 ml.

SPA Eye Serum

SPA Eye Serum

Krachtig oogserum met peptiden. Bevat Syn-ake, een peptide die kraaienpootjes gladstrijkt en minder diep maakt.Bevat tevens Haloxyl, een natuurlijke peptide die donkere kringen en wallen vermindert, door het activeren van het lymfe en de microcirculatie rondom de ogen.Gebruik vóór het aanbrengen van de Eye Cream. 15 ml.

SPA Skin Perfect Day Cream

SPA Skin Perfect Day Cream

Huid-perfectionerende dagcrème welke roodheid en gevoeligheid tegengaat.Dadelboomextract helpt haarvaatjes en de huid sterker te maken. De Phoenix dadelboom bevat stoffen die de microcirculatie van haarvaatjes in balans brengen. De pH waarde is aangepast op de gevoelige huid, om huidproblemen geassocieerd met pH-onbalans tegen te gaan.Phoenix dadelboom-extract bevat stoffen die de microcirculatie van haarvaatjes en lymfevaten in balans brengen. Dit heeft een gunstige werking op verschillende huidproblemen. Bij een huid met roodheid wordt de balans hersteld door verwijde haarvaatjes te laten samentrekken. Bij donkere kringen onder de ogen worden de lymfevaten geactiveerd om zo opgehoopte afvalstoffen af te voeren.

SPA Skin Perfect Night Cream

SPA Skin Perfect Night Cream

Herstellende nachtcrème voor de gevoelige huid met last van roodheid en/of donkere kringen.Werkt bevorderend voor een gezonde celdeling en geeft de gevoelige huid een ultiem helende nacht-behandeling. Ontwikkeld voor de gevoelige huid met roodheid en/of donkere kringen en wallen. De lymfevaten worden geactiveerd om afvalstoffen af te voeren en de huid en haarvaatjes sterker te maken.

SPA Jojoba Oil Elixir

SPA Jojoba Oil Elixir

Jojoba Oil ElixirVoor de combinatie-, vette en onzuivere huid.Vetheid: *

SPA Argan Oil Elixir

SPA Argan Oil Elixir

Argan Oil ElixirVoor alle huidtypen, aanrader bij jeukende en huidaandoeningen.Vetheid: * *

SPA Calendula Oil Elixir

SPA Calendula Oil Elixir

Calendula Oil ElixirVoor de (zeer) gevoelige huid, roodheidVetheid: * *

SPA Detox Black Scrub

SPA Detox Black Scrub

De Detox Black Scrub bevat 20% geactiveerd houtskool en een enzymatisch complex.De scrub heeft superfijne korreltjes die niet voelbaar zijn. Het geactiveerde houtskool werkt sterk ontgiftend en zuiverend, waardoor de huid een zichtbare oppepper krijgt.Zeer geschikt voor:- (zeer) gevoelige huid- dunne huidtypen- roodheid- puistjes.

SPA Detox Clay Mask

SPA Detox Clay Mask

Het Detox Clay Mask is een revolutionair nieuw masker, gemaakt van Australische zwarte en beige klei.Het masker wordt met Shea Butter en verschillende plantenoliën geklopt, waardoor het een luchtige mousse-textuur krijgt. Nog nooit eerder was een kleimasker zo romig en zacht!

SPA Gentle Fruit Scrub

SPA Gentle Fruit Scrub

Polijsten, verhelderen, verzachten, zuiveren en verzorgen, dit is een alles in één huidverbeterings-scrub!

SPA Rosa Canina Oil Elixir

SPA Rosa Canina Oil Elixir

Rosa Canina Oil ElixirVoor de (zeer) droge en rijpere huidVetheid: * * *Het Rosa Canina Oil Elixir is zeer rijk aan essentiële vetzuren, vitamine A (retinol), vitamine C, linolzuur en linoleenzuur. Ondersteunt de natuurlijke aanmaak van collageen en is een echte musthave voor de droge en/of rijpere huid. Gebruik het serum op zichzelf of meng het door uw favoriete dag- of nachtcrème. 100% organic gecertificeerde olie. 30 ml.

SPA Salicylic Cream

SPA Salicylic Cream

Crème met 1% Salicylzuur. Salicylzuur is de sleutel tot een rustig huidbeeld zonder mee-eters en talgverstoppingen..

SPA Salicylic Cleanser

SPA Salicylic Cleanser

Zachte reinigingsmelk met 2% salicylzuur.

SPA Moisturizing Mask

SPA Moisturizing Mask

Een rijk en romig vochtmasker, speciaal ontwikkeld voor de droge/vochtarme huid.

SPA Anti Aging Protect Cream Spf-30

SPA Anti Aging Protect Cream Spf-30

Beschermende crème SPF-30 met UVA en UVB filter.De textuur is stevig en rijk, en laat een trekkerig gevoel en droogtelijntjes verdwijnen.Het lipidengehalte zorgt voor een optimale bescherming tegen uitdroging en geeft de crème een goede water-bestendigheid. De huid voelt soepel en comfortabel, maar niet vet.Vitamine E en Vitamine C met hun anti-oxiderende werking gaan cel beschadiging en huidveroudering door UV-straling tegen.

SPA Anti Aging Protect Cream SPF-50+

SPA Anti Aging Protect Cream SPF-50+

Beschermende crème SPF-50+ met UVA en UVB filter.De textuur is stevig en rijk, het lipidengehalte zorgt voor een optimale bescherming tegen uitdroging en geeft de crème een goede water-bestendigheid. De huid voelt soepel en comfortabel, maar niet vet. De crème verbetert de natuurlijke barrière functie van de huid en beperkt uitdroging tot een minimum. Bevat Vitamine E om cel beschadiging en huidveroudering door UV-straling tegen te gaan.

Booming Bob Lip Balm Naturel

Booming Bob Lip Balm Naturel

Booming Bob Lipbalm Natural is een neutrale lippenbalsem met een hydraterende, voedende werking die langdurige bescherming biedt. De basis bestaat uit verzachtende zonnebloemolie, bijenwas en kokosolie. Calendula extract is toegevoegd voor extra verzorging.

SPA Vitamin Serum

SPA Vitamin Serum

Vitamin SerumVoor alle huidtypenVitaminencomplex met vitamine C, vitamine E, pro-vitamine B5 (pantenol) en vitamine B3. De basis van organic Aloe Vera Gel werkt als een transportstof, waardoor de vitaminen optimaal opgenomen kunnen worden door de huid. 15 ml.

SPA Anti-Gravity Lifting Serum

SPA Anti-Gravity Lifting Serum

Anti-Gravity Lifting SerumVoor de rijpere huid met verlies van stevigheidZeer krachtig, verstevigend serum met hyaluronzuur (laag-en medium moleculair gewicht), Idealift-peptide en Matrixyl 3000-peptide. Idealift is een lipopeptide die de aanmaak van meer elastine stimuleert. De huid wordt steviger. Matrixyl 3000 stimuleert de aanmaak van collageen en vermindert rimpels met 45% in 2 maanden. 15 ml.

SPA Collagen Serum

SPA Collagen Serum

Collagen SerumVoor de rijpere huid met verlies van collageen en elastine

SPA Anti-Aging Serum

SPA Anti-Aging Serum

Anti-Aging SerumVoor de rijpere huid met tekenen van veroudering

SPA Brightening Serum

SPA Brightening Serum

Brightening SerumVoor de behandeling van hyperpigmentatie en verstopte poriënHet Brightening Serum bevat een uitgebalanceerde mix van lactic acid (melkzuur), verschillende fruitzuren en salicylzuur. Verheldert huidverkleuringen en de algehele complexie, waardoor de huid een meer effen en stralend uiterlijk krijgt. Het salicylzuur werkt tevens talgregulerend, en lost verstoppingen in de poriën op. Gebruik het serum voor het aanbrengen van uw dag- en nachtcrème. 15 ml.Ampoule in a BottleWij hebben onze meest populaire ampullen nu uitgebracht in een airless flacon. Het product bevat zeer hoog geconcentreerde werkstoffen en is bedoelt om de huid intensief te behandelen. Door te kiezen voor een flacon in plaats van ampullen verminderen wij het verpakkingsmateriaal en ontvangt u 15 ml in plaats van 5 ml.

SPA Hyaluronic Acid Serum

SPA Hyaluronic Acid Serum

Hyaluronic Acid SerumVoor de vochtarme en droge huidZo'n 95% van de mensen in west-Europa kampt met een vochtarme huid. Het Hyaluronic Acid Serum bevat laag-moleculair hyaluronzuur. Hyaluronzuur met een laag-moleculair gewicht wordt makkelijk door de huidcellen opgenomen. Hyaluronzuur maakt kleine sponsjes van de huidcellen, en zorgt er zo voor dat de huid meer vocht kan binden. Het resultaat is minder droogtelijntjes, minder verlies van vocht en een soepele, veerkrachtige huid. Gebruik het serum voor het aanbrengen van uw dag- en nachtcrème. 15 ml.Ampoule in a BottleWij hebben onze meest populaire ampullen nu uitgebracht in een airless flacon. Het product bevat zeer hoog geconcentreerde werkstoffen en is bedoelt om de huid intensief te behandelen. Door te kiezen voor een flacon in plaats van ampullen verminderen wij het verpakkingsmateriaal en ontvangt u 15 ml in plaats van 5 ml.

SPA Gentle Face Wash

SPA Gentle Face Wash

Zeer zachte wasgel met Aloe Vera op basis van plantaardige werkstoffen.De wasgel is sulfaatvrij en bevat geen parfum. De milde formule is licht schuimend en reinigt de huid zonder deze uit te drogen of te irriteren.Waarom geen sulfaten?Sulfaten zijn reinigende stoffen die vet oplossen, maar zij zijn erg irriterend en agressief voor de huid. Sulfaathoudende producten breken het huideigen beschermlaagje af en drogen de huid sterk uit. Met name een huid die van zichzelf al droog is voelt door sulfaten extra droog en trekkerig. Maar ook een vette huid die agressief gereinigd wordt met sulfaten reageert met meer talgaanmaak en wordt zo juist vetter.

Booming Bob Argan Oil

Booming Bob Argan Oil

- 100% pure, biologische, koudgeperste arganolie- neutrale, licht nootachtige geur- geschikt voor alle huidtypen

Booming Bob Lip Balm Coconut

Booming Bob Lip Balm Coconut

Booming Bob Lipbalm Coconut Een verzachtende lippenbalsem met een hydraterende, voedende werking die langdurige bescherming biedt. De basis bestaat uit verzachtende zonnebloemolie, bijenwas en kokosolie. Natuurlijk kokosaroma en vanille zorgen voor een fijne smaak. 

Booming Bob Lip Balm Peppermint

Booming Bob Lip Balm Peppermint

Booming Bob Lipbalm Peppermint is een verkoelende lippenbalsem met een hydraterende, voedende werking die langdurige bescherming biedt. De basis bestaat uit verzachende zonnebloemolie, bijenwas en kokosolie. Pepermuntolie zorgt voor een fijne smaak. 

Booming Bob Lip Balm Pomegranate

Booming Bob Lip Balm Pomegranate

Booming Bob Lipbalm Pomegranate is een vegan lippenbalsem met een hydraterende, voedende werking die langdurige bescherming biedt. De basis bestaat uit verzachtende zonnebloemolie, candelillawas, cacoaboter en kokosolie. Natuurlijk granaatappelaroma zorgt voor een fijne smaak. 

Booming Bob Lip Balm SuperFruit

Booming Bob Lip Balm SuperFruit

Booming Bob Lipbalm Superfruits is een fruitge lippenbalsem met een hydraterende, voedende werking die langdurige bescherming biedt. De basis bestaat uit verzachtende zonnebloemolie, bijenwas en kokosolie. Natuurlijke olien van fruit en bessen, zoals granaatappel en bosbessen zorgen voor een fijne smaak. 

Booming Bob Lip Balm SuperGreens

Booming Bob Lip Balm SuperGreens

Booming Bob Lipbalm Supergreens is een frisse lippenbalsem met een hydraterende, voedende werking die langdurige bescherming biedt. De basis bestaat uit verzachtende zonnebloemolie, bijenwas en kokosolie en is verrijkt met groene thee en tarwegras.

Booming Bob Lip Balm Tea Tree + L Lysine

Booming Bob Lip Balm Tea Tree + L Lysine

Booming Bob Lipbalm Tea Tree L Lysine is een herstellende lippenbalsem, die zowel tea tree olie als L-lysine bevat. Naast het verzorgen van droge lippen, is deze lippenbalsem ook geschikt voor zowel het behandelen als voorkomen van een koortslip. De basis bestaat uit verzachtende zonnebloemolie, bijenwas en kokosolie. 

Booming Bob Lip Balm Tinted Rose Quartz

Booming Bob Lip Balm Tinted Rose Quartz

Booming Bob Lipbalm Tinted Rose Quartz is een subtiel getinte lippenbalsem met een hydraterende, voedende werking die langdurige bescherming biedt. De basis bestaat uit verzachtende bijenwas, castorolie en kokosolie. Natuurlijke sinaaasappelolie en duindoornolie zorgen voor een fijne smaak. Naast de juiste verzorging voor je lippen, biedt deze lippenbalsem ook een licht kleurtje. 

Booming Bob Lip Balm Sea Buckthorn

Booming Bob Lip Balm Sea Buckthorn

Booming Bob Lipbalm Sea Buckthorn is een lippenbalsem met een hydraterende, voedende werking die langdurige bescherming biedt. De basis bestaat uit zonnebloemolie, bijenwas, kokosolie en duindoornolie. Sinaasappelolie zorgt voor een fijne smaak. 

Lichaam

Cupping Cups

Cupping Cups

Cups in 4 verschillende maten voor gezicht en lichaam, vanaf 7.95

Comfort Zone Tranquillity Home Spray

Comfort Zone Tranquillity Home Spray

De Tranquillity Home Spray verspreidt een heerlijke geur van etherische oliën van cederhout, sinaasappel en bloemen.

Comfort Zone Tranquillity Blend

Comfort Zone Tranquillity Blend

De Tranquillity Blend kan gebruikt worden als parfum of kan toegevoegd worden aan een body lotion of crème etc. Het heeft een kenmerkende geur van etherische oliën van cederhout en sinaasappel waardoor het je een ontspannend gevoel geeft. Het laat een mild aroma achter op de huid en geeft een gevoel van welzijn. De Tranquillity Blend verbeterd de kwaliteit van nachtrust wanneer het voor het slapen gaan wordt aangebracht.

Comfort Zone Tranquillity BodyLotion

Comfort Zone Tranquillity BodyLotion

De Tranquillity Body Lotion is een zijdezachte hydraterende body lotion met een lichte textuur. De body lotion kalmeert en verlicht stress door de exclusieve blend en brengt lichaam en geest weer in balans. De Tranquillity Body Lotion wordt snel door de huid opgenomen en laat geen plakkerig laagje achter. Geschikt voor ieder huidtype.

Comfort Zone Tranquillity Body Cream

Comfort Zone Tranquillity Body Cream

De Tranquillity Body Cream is een rijke voedende body cream. Het hydrateert de huid en maakt haar zijdezacht. De body cream is is geschikt voor ieder huidtype en in het bijzonder om te gebruiken in koude klimaten wat het een perfecte winter crème maakt. Ook ideaal om te gebruiken voor massages. 

Comfort Zone Tranquillity Shower Cream

Comfort Zone Tranquillity Shower Cream

De Tranquillity Shower Cream reinigt de huid op milde wijze. De huid wordt gehydrateerd en voelt zijdezacht aan. Dankzij de Crèmige textuur met amarantolie wordt de huid verzacht en wordt zelfs de meest gevoelige huid gereinigd. De Tranquillity Shower Cream kalmeert en verlicht stress door de exclusieve blend en brengt lichaam en geest weer in balans.

Comfort Zone Aromasoul Mediterranean ShowerGel

Comfort Zone Aromasoul Mediterranean ShowerGel

De Aromasoul Mediterranean Shower Gel is een zachte douchegel rijk aan natuurlijke actieve ingrediënten en aromatische oliën die de huid beschemrt en revitaliseert. De huid wordt goed, maar op milde wijze gereinigd. De zachte crème-achtige schuim ruikt heerlijk. Een verwennerij voor de huid.

Comfort Zone Aromasoul Mediterranean BodyCream

Comfort Zone Aromasoul Mediterranean BodyCream

De Aromasoul Mediterranean Body Cream is geschikt voor ieder huidtype. De cream heeft een verzachtende en revitaliserend werking. De frisse geuren van de aromatische oliën zorgen voor een aangenaam gevoel van welzijn. Maakt de huid heerlijk zacht. 

Comfort Zone Specialist HandCream

Comfort Zone Specialist HandCream

Niet-vette, snel absorberende handcrème met Sacha Inchi olie, barstensvol omega 3 en 6 èn rijk aan pathenol, om de huidbarrière te beschermen en je handen zacht en gehydrateerd te houden.

Comfort Zone Specialist HandOil

Comfort Zone Specialist HandOil

Voedende en beschermende olie met een hoog percentage plantaardige oliën, om je nagels te beschermen en te versterken en de losse velletjes zachter te maken.

Comfort Zone Specialist FootBalm

Comfort Zone Specialist FootBalm

Beschermende en verzorgende voetbalsem met neem extract en Sacha Inchi olie. Barstensvol omega 3 en 6 en rijk aan Panthenol, voor een intens voedende en verzorgende werking, zelfs voor de droogste voeten.Laat je voeten heerlijk ruiken en geeft een aangenaam soepel en beschermd gevoel.

Comfort Zone Tranquillity GiftBox

Comfort Zone Tranquillity GiftBox

200ml Showergel & 200ml BodyLotion

Comfort Zone Body Strategist Oil

Comfort Zone Body Strategist Oil

De Comfort Zone Body Strategist Oil heeft een rijke formule en wordt aanbevolen voor een huid met striae en met gebrek aan stevigheid. De huid wordt soepeler, compacter en krijgt meer veerkracht. Door de hoge concentratie aan natuurlijke oliën werk het product intensief.

Comfort Zone Body Strategist CRYO Leg Gel

Comfort Zone Body Strategist CRYO Leg Gel

De Body Strategist Cryo Leg Gel is een verfrissende gel voor vermoeide en/of gezwollen benen. De afvoer van overtollig vocht wordt gestimuleerd doordat de microcirculatie verbetert wordt.

Comfort Zone Body Strategist D-AGE Cream

Comfort Zone Body Strategist D-AGE Cream

De Body Strategist D-Age Cream is een heerlijk geurende rijke anti-aging crème.Het verstevigd het weefsel en verbetert de huidstructuur. Dat de Body Strategist D-Age Cream ideaal is om te gebruiken in koude klimaten maakt het een mooie wintercrème.

Comfort Zone Sacred Nature Hand & Body Soap

Comfort Zone Sacred Nature Hand & Body Soap

Zuiver je handen en lichaam met deze verzorgende traktatie van Comfort Zone. De zachte lichaams- en handzeep is verrijkt met biologische sheaboter met verzachtende en antioxiderende eigenschappen. De vaste vorm is een reactie op de groeiende belangstelling voor watervrije producten met milieuvriendelijke texturen en formaten, met minder verpakkingen en een beperkt aantal ingrediënten.

Skin Regimen Ambiance Spray

Skin Regimen Ambiance Spray

De karakteristieke en androgyne harmonie van jeneverbes, copaiba, rozenhout en cederhout met energiegevende en balancerende eigenschappen.

Skin Regimen Roll On

Skin Regimen Roll On

Skin Regimen Roll On is een natuurlijk versterken en herstellend aroma te gebruiken op de handpalmen, polsen en hals. Gebruik deze roll-on naar behoefte. Dit karakteristieke aroma met etherische oliën van jeneverbes, capaiba, rozenhout en cedarhout, schenkt een gevoel van welzijn.

Booming Bob Body Oil Relaxing Lavender

Booming Bob Body Oil Relaxing Lavender

Booming Bob Body Oil Relaxing Lavendel is een lichaamsolie op basis van zonnebloem-, hennepzaad- en olijfolie. Dankzij de omega 3 en 6 is deze olie perfect geschikt om de droge en/of beschadigde huid te kalmeren. De zachte geur is afgeleid van mandarijn, lavendel en ylang ylang. 

Comfort Zone Tranquillity Bath & Body Oil

Comfort Zone Tranquillity Bath & Body Oil

De Tranquillity Oil is een veelzijdige olie voor in bad en op het lichaam. De aromatische oliën geven een gevoel van welzijn en verminderen stress en spanning. Als de olie aangebracht wordt op het lichaam, is het een voedende olie die de huid heerlijk zacht maakt zonder dat het vet wordt. Wanneer het als olie voor in bad gebruikt wordt veranderd de textuur van olie naar milk achtige fluid zodra het in contact komt met water. De olie is geschikt voor ieder huidtype.

Comfort Zone Body Strategist Peel Scrub

Comfort Zone Body Strategist Peel Scrub

De Body Strategist Peel Scrub is speciaal ontwikkeld voor de huid met cellulitis. De exfoliërende scrub maakt de huid zacht, stralend en geegaliseert. Door het gebruik van de Body Strategist Peel Scrub worden de hierop volgende producten beter opgenomen door de huid, waardoor ze optimaal hun werk kunnen doen.

Comfort Zone Body Strategist CreamGel

Comfort Zone Body Strategist CreamGel

De Body Strategist Cream Gel voor de huid met cellulitis heeft een corrigerende werking en zorgt voor een waarneembare verandering in de weefselstructuur van de cellulitis huid. Het corrigeert vochtophopingen waardoor het silhouet zichtbaar verbetert. 

Comfort Zone Body Strategist Thermo Cream

Comfort Zone Body Strategist Thermo Cream

De Thermo Cream is speciaal ontwikkeld voor de huid met plaatselijke cellulitis en vetophopingen. Door gebruik van deze cream wordt het silhouet zichtbaar verbetert. De weefsel structuur van de cellulitis huid wordt waarneembaar veranderd.

Comfort Zone Body Strategist Patch

Comfort Zone Body Strategist Patch

Remodellerende multi-actieve patch, aanbevolen voor de imperfecties van cellulitis. Geformuleerd met zuivere cafeïne, fucus en carnitine, welke je silhouet zichtbaar helpen te verbeteren. Voor een intensievere werking wordt het aanbevolen om het product dagelijks in combinatie met de body strategist cream of de cream gel te gebruiken.

Comfort Zone Body Strategist Bagni Di Montalcino

Comfort Zone Body Strategist Bagni Di Montalcino

De Body Strategist Bagni Di Montalcino is een hermodellerende en drainerende modder die alle soorten cellulite aanpakt. Het product is gemakkelijk in te masseren dankzij de olieachtige textuur. Perfect als onderdeel van een detox programma. Het product geeft al na één behandeling effectieve correctie.

Comfort Zone Body Active Shower Scrub

Comfort Zone Body Active Shower Scrub

De Body Active Shower Scrub is een milde, maar effectieve lichaamsscrub met veel natuurlijke bestanddelen. De scrub geeft de huid energie.

Comfort Zone Body Active Booster

Comfort Zone Body Active Booster

De Body Active Booster is ontwikkeld om voorafgaand aan het sporten aan te brengen. Het geeft je een energie booster en versterkt de resultaten die je behaald tijdens het sporten.

Comfort Zone Body Active Cream

Comfort Zone Body Active Cream

Body Active Cream is een heerlijk frisse Body Cream en is een genot om na het sporten aan te brengen. Het bevordert het verstevigen van de huid en de antioxidante werking.

Comfort Zone Sacred Nature Body Butter

Comfort Zone Sacred Nature Body Butter

Een weelderig romige formule, Comfort Zone's body butter omhult je huid in een voedende deken van vocht, waardoor de huid zachter en gerevitaliseerd aanvoelt. De crème is gericht op droogheid en verzorgt uw lichaam met Shea Butter en zorgt ervoor dat het wordt beschermd tegen externe agressors met Buriti-olie, die rijk is aan antioxidant vitamine E. Dit helpt ook om een ​​elastischer uiterlijk te behouden en de huid er stralender uit te laten zien en aan te voelen. Een speciaal Scientific Garden Extract ™ barst ook van de goedheid van antioxidanten, waardoor het gezonder ogende oppervlak van uw huid langer behouden blijft.

Booming Bob Argan Oil

Booming Bob Argan Oil

- 100% pure, biologische, koudgeperste arganolie- neutrale, licht nootachtige geur- geschikt voor alle huidtypen

Booming Bob Body Oil Refreshing Citrus

Booming Bob Body Oil Refreshing Citrus

Booming Bob Body Oil Refreshing Citrus is een lichte en opwekkende lichaamsolie op basis van zoete amandel-, abrikozenpit- en macadamianotenolie. Geurnoten van citroen en grapefruit zorgen voor een deze opwekkende ervaring.  

Booming Bob Body Oil Soothing Olive

Booming Bob Body Oil Soothing Olive

Booming Bob Body Oil Soothing Olive is een verzachtende, rustgevende lichaamsolie met verzorgende ingrediënten zoals olijf-, sesamzaad- en kokosolie. De rijke blend heeft geurnoten van lavendel, sinaasappel en kardemom.

Booming Bob Baby Oil Gentle Olive

Booming Bob Baby Oil Gentle Olive

Booming Bob Baby Oil Gentle Olive is een babyolie op basis van olijfolie en heeft een hydraterende werking op het tere babyhuidje. Lichte geurnoten van lavendel en kamille zorgen voor een kalmerend, rustgevend gevoel. Deze Booming Bob babyolie is biologisch, vegan én duurzaam. 

Booming Bob Essential Oil Lavender

Booming Bob Essential Oil Lavender

Booming Bob Essential Oil Lavender is een bloemige etherische olie, gewonnen uit lavendelbloemen. Geschikt als geur, aromatherapie of huidverzorging. In aromatherapie staat lavendel bekend om zijn kalmerende eigenschappen en wordt deze geur veelal gebruikt bij stress. Vermengd met uw huidverzorging werkt lavendel kalmerend en zorgt het voor de juiste balans.

Booming Bob Essential Oil Lemon

Booming Bob Essential Oil Lemon

Booming Bob Essential Oil Lemon is een citrus geurende etherische olie, gewonnen uit citroenschil. Geschikt als geur, aromatherapie of huidverzorging. In aromatherapie staat citroen bekend om zijn vitaliserende werking en wordt deze geur veelal ingezet om het concentratievermogen te bevorderen. Vermengd met uw uw huidverzorging heeft citroen reinigende eigenschappen.

Booming Bob Essential Oil Orange

Booming Bob Essential Oil Orange

Booming Bob Essential Oil Orange is een citrus geurende etherische olie, gewonnen uit sinaasappelschil. Geschikt als geur, aromatherapie of huidverzorging. In aromatherapie staat sinaasappel bekend als stemmingsbevorderend en stimulerend. Vermengd met uw uw huidverzorging werkt sinaasappel kalmerend.

Booming Bob Essential Oil Peppermint

Booming Bob Essential Oil Peppermint

Booming Bob Essential Oil Peppermint is een kruidige etherische olie, gewonnen uit pepermuntblaadjes. Geschikt als geur, aromatherapie of huidverzorging. In aromatherapie staat pepermunt bekend als opbeurend en wordt deze geur veelal ingezet om de ademhaling te bevorderen. Vermengd met uw uw huidverzorging werkt pepermunt zowel verkoelend als verzachtend

Booming Bob Massage Oil Relaxing Frankincense

Booming Bob Massage Oil Relaxing Frankincense

Booming Bob Massage Oil Relaxing Frankincense is een ontspannende en voedende massage olie, met lichte geurnoten van wierook, rozemarijn en ylang ylang. De gladde textuur is een combinatie van olijfolie, abrikozenpitolie en jojobaolie. De perfecte massage olie voor een moment van ontspanning en herstel.  

Booming Bob Massage Oil Uplifting Peppermint

Booming Bob Massage Oil Uplifting Peppermint

Booming Bob Massage Oil Uplifting Peppermint is een stimulerende massage olie met de opwekkende geur van pepermunt en bergamot. De gladde textuur is een combinatie van olijfolie, abrikozenpitolie en jojobaolie. Perfect om weer energie te krijgen.

Make-up

Comfort Zone Essential Mascara Black

Comfort Zone Essential Mascara Black

De Essential Mascara Black geeft niet alleen mooie lange wimpers zonder klontjes, maar voedt en hydrateert de wimpers ook. De wimpers zullen niet gaan hangen doordat ze niet zwaar worden. De wimpers worden goed van elkaar gescheiden dankzij het borsteltje dat de vorm van een zandloper heeft.

Comfort Zone Sublime Skin Perfect SPF50

Comfort Zone Sublime Skin Perfect SPF50

De Sublime Skin Color Perfect SPF50 is een egaliserende gekleurde crème met SPF50 voor bescherming tegen UVA en UVB. Door je huid te beschermen tegen UVA en UVB straling wordt het huidverouderingsproces vertraagd. De crème is ook ideaal om te gebruiken als basis voor make-up. Het zorgt voor een egale en stralende teint. 

Zon

Comfort Zone Sublime Skin Perfect SPF50

Comfort Zone Sublime Skin Perfect SPF50

De Sublime Skin Color Perfect SPF50 is een egaliserende gekleurde crème met SPF50 voor bescherming tegen UVA en UVB. Door je huid te beschermen tegen UVA en UVB straling wordt het huidverouderingsproces vertraagd. De crème is ook ideaal om te gebruiken als basis voor make-up. Het zorgt voor een egale en stralende teint. 

Skin Regimen Urban Shield SPF30

Skin Regimen Urban Shield SPF30

De Skin Regimen Urban Shield SPF30 helpt de huid te beschermen tegen stress en vervuiling uit de omgeving. Daarnaast geeft de Urban Shield SPF30 de huid een gezondere uitstraling en helpt de huid om een gelijkmatige kleur in het gezicht te krijgen.

SPA Anti Aging Protect Cream Spf-30

SPA Anti Aging Protect Cream Spf-30

Beschermende crème SPF-30 met UVA en UVB filter.De textuur is stevig en rijk, en laat een trekkerig gevoel en droogtelijntjes verdwijnen.Het lipidengehalte zorgt voor een optimale bescherming tegen uitdroging en geeft de crème een goede water-bestendigheid. De huid voelt soepel en comfortabel, maar niet vet.Vitamine E en Vitamine C met hun anti-oxiderende werking gaan cel beschadiging en huidveroudering door UV-straling tegen.

SPA Anti Aging Protect Cream SPF-50+

SPA Anti Aging Protect Cream SPF-50+

Beschermende crème SPF-50+ met UVA en UVB filter.De textuur is stevig en rijk, het lipidengehalte zorgt voor een optimale bescherming tegen uitdroging en geeft de crème een goede water-bestendigheid. De huid voelt soepel en comfortabel, maar niet vet. De crème verbetert de natuurlijke barrière functie van de huid en beperkt uitdroging tot een minimum. Bevat Vitamine E om cel beschadiging en huidveroudering door UV-straling tegen te gaan.

Mannen

Spa Comfort moisturizer

Spa Comfort moisturizer

Hydraterende crème voor de normale tot droge huid. De comfortablele textuur wordt makkelijk geabsorbeerd zonder residu.De huid voelt soepel en gehydrateerd aan, zonder tekenen van droogte. De huid krijgt vernieuwde energie.Bevat de Matrixyl® Morphomics™ peptide, ontwikkeld om rimpelvorming van binnenuit tegen te gaan. 50 ml.

Spa Recovery Balm

Spa Recovery Balm

Hydraterende balsem met een lichte textuur. De vochtbalans wordt hersteld door de toevoeging van hyaluronzuur en Aloe Vera.Tekenen van droogte worden weggenomen en de huid voelt glad en comfortabel.Deze balsem is ideaal als verzorging na het scheren. 50ml

SPA Purifying Wash Gel

SPA Purifying Wash Gel

Wash Gel met een tweevoudige werking. De fijne, ronde scrub beads geven een dagelijkse lichte exfoliatie, om poriën open en schoon te houden. De beads zijn afkomstig van jojoba, Salonnepro gebruikt geen micro-plastics en geen sulfaten. De huid wordt perfect in balans gebracht en ziet er glad en fris uit.Geschikt voor alle huidtypen en voor dagelijks gebruik. 200 ml

Comfort Zone Active Pureness Cleanser Gel

Comfort Zone Active Pureness Cleanser Gel

De Active Pureness Cleanser Gel is een reinigingsgel met exfoliërende werking. Deze reinigingsgel bevat zuiverende en talgregulerende bestanddelen die de opperhuid diep reinigt en de poriën zuivert. Geschikt voor de onzuivere, vette en acnegevoelige huid. 

Comfort Zone Active Pureness Toner

Comfort Zone Active Pureness Toner

De Active Pureness Toner is een verstevigende lotion voor een exfoliërende werking. De toner zuivert de poriën en maakt deze minder zichtbaar. Geschikt voor de onzuivere, vette en acnegevoelige huid. Aanbevolen voor in warme, vochtige klimaten.

Comfort Zone Active Pureness Fluid

Comfort Zone Active Pureness Fluid

De Active Pureness Fluid is een hydraterende fluid voor de onzuivere, vette en acnegevoelige huid. De unieke combinatie van Vitamine C en matterende poeders maken het tot een ideaal hydraterend product dat ook zeer geschikt is als basis voor make-up. Aanbevolen gedurende de zomermaanden en in het bijzonder in warme, vochtige klimaten. 

Comfort Zone Active Pureness Corrector

Comfort Zone Active Pureness Corrector

De Active Pureness Corrector is een intensief reinigende behandeling met 3% glycolzuur en 3% amandelzuur. Het kan direct aangebracht worden op de onzuiverheden, dit om een snelle genezing te bevorderen. De Active Pureness Corrector is voor plaatselijke onzuiverheden, in het bijzonder voor de vette, onzuivere en acnegevoelige huid.

Comfort Zone Active Pureness Mask

Comfort Zone Active Pureness Mask

De Active Pureness Mask is een zuiverend masker met groene en witte klei. Het maakt de huid mat en helder en de poriën minder zichtbaar. Ook absorbeert het overtollige talg. Geschikt voor de onzuivere, vette en acnegevoelige huid. Aanbevolen gedurende de zomermaanden en in het bijzonder in warme, vochtige klimaten. 

Comfort Zone Aromasoul Mediterranean ShowerGel

Comfort Zone Aromasoul Mediterranean ShowerGel

De Aromasoul Mediterranean Shower Gel is een zachte douchegel rijk aan natuurlijke actieve ingrediënten en aromatische oliën die de huid beschemrt en revitaliseert. De huid wordt goed, maar op milde wijze gereinigd. De zachte crème-achtige schuim ruikt heerlijk. Een verwennerij voor de huid.

Comfort Zone Sublime Skin Eye Pads

Comfort Zone Sublime Skin Eye Pads

De Sublime Skin Eye Patch is een vernieuwend, verfrissend en corrigerend hydrogelmasker. Doordat het  geproduceerd is met peptiden heeft het een intensieve werking, dat onmiddellijk verlichting rond de ogen biedt. Tekenen van vermoeidheid en zwelling worden zichtbaar corrigeert in slechts een aantal minuten. Aanbevolen voor vermoeide ogen en ogen met rimpels en zwellingen. Te gebruiken als wekelijkse behandeling, een kuur of in periodes van vermoeidheid.  

Comfort Zone Aromasoul Mediterranean BodyCream

Comfort Zone Aromasoul Mediterranean BodyCream

De Aromasoul Mediterranean Body Cream is geschikt voor ieder huidtype. De cream heeft een verzachtende en revitaliserend werking. De frisse geuren van de aromatische oliën zorgen voor een aangenaam gevoel van welzijn. Maakt de huid heerlijk zacht. 

Comfort Zone Specialist HandCream

Comfort Zone Specialist HandCream

Niet-vette, snel absorberende handcrème met Sacha Inchi olie, barstensvol omega 3 en 6 èn rijk aan pathenol, om de huidbarrière te beschermen en je handen zacht en gehydrateerd te houden.

Comfort Zone Specialist HandOil

Comfort Zone Specialist HandOil

Voedende en beschermende olie met een hoog percentage plantaardige oliën, om je nagels te beschermen en te versterken en de losse velletjes zachter te maken.

Comfort Zone Specialist FootBalm

Comfort Zone Specialist FootBalm

Beschermende en verzorgende voetbalsem met neem extract en Sacha Inchi olie. Barstensvol omega 3 en 6 en rijk aan Panthenol, voor een intens voedende en verzorgende werking, zelfs voor de droogste voeten.Laat je voeten heerlijk ruiken en geeft een aangenaam soepel en beschermd gevoel.

Skin Regimen 1.5 Retinol Booster

Skin Regimen 1.5 Retinol Booster

De Skin Regimen 1.5 Retinol Booster heeft een vernieuwende werking die ervoor zorgt dat de huidinspanning verbeterd en om de rimpels en imperfecties te helpen verminderen.

Skin Regimen 1.85 Hyaluronic Booster

Skin Regimen 1.85 Hyaluronic Booster

De Skin Regimen 1.85 Hyaluronic Booster is een hydraterend serum met micro, macro en cross-gelinkt hyaluronzuur om de huid om langer gehydrateerd te houden. Het helpt ook de tekenen van veroudering en fijne lijntjes tegen te gaan.

Skin Regimen 10.0 Tulsi Booster

Skin Regimen 10.0 Tulsi Booster

De Skin Regimen 10.0 Tulsi Booster heeft een mix van Tusli (Heilige Basillicum) en een heilige Indiaanse kruidenplant die in de Ayurveda word gebruikt door de positieve eigenschappen tegen stress. Hierdoor ziet de huid er gevoed, stralend en zijdezacht uit.

Skin Regimen 15.0 Vit C Booster

Skin Regimen 15.0 Vit C Booster

De Skin Regimen 15.0 Vit C Booster is een krachtige anti aging vitamine C booster die helpt bij het verbeteren van donkere vlekken, vergrote poriën en een oneven teint. Doormiddel van een vershoudverpakking behoudt de vitamine C bij activering.

Skin Regimen Cleansing Cream

Skin Regimen Cleansing Cream

De Skin Regimen Cleansing Cream is een milde reinigingscrème die de huid niet uitdroogt. Onzuiverheden, make-up en ander vuil wordt verwijdert. De huid ziet er fris uit. De Skin Regimen Cleansing Cream heeft een natuurlijke parfum met een verkwikkend en balancerend effect. 

Comfort Zone Body Active Shower Scrub

Comfort Zone Body Active Shower Scrub

De Body Active Shower Scrub is een milde, maar effectieve lichaamsscrub met veel natuurlijke bestanddelen. De scrub geeft de huid energie.

Comfort Zone Body Active Booster

Comfort Zone Body Active Booster

De Body Active Booster is ontwikkeld om voorafgaand aan het sporten aan te brengen. Het geeft je een energie booster en versterkt de resultaten die je behaald tijdens het sporten.

Comfort Zone Body Active Cream

Comfort Zone Body Active Cream

Body Active Cream is een heerlijk frisse Body Cream en is een genot om na het sporten aan te brengen. Het bevordert het verstevigen van de huid en de antioxidante werking.

Skin Regimen 1.0 Tea Tree Booster

Skin Regimen 1.0 Tea Tree Booster

De Skin Regimen 1.0 Tea Tree Booster zorgt ervoor dat de zichtbaarheid van de imperfecties en de vergrote poriën verminderen. Met zuivere tea tree olie, amandelzuur en Longevity Complex.

Skin Regimen Enzymatic Powder

Skin Regimen Enzymatic Powder

De Skin Regimen Enzymatic Powder is een zachte gezichtsreiniger die voorzichtig huidverontreinigde stoffen en dode huidcellen verwijdert. Overtollig talg wordt geabsorbeert en verwijdert. De reinigingspoeder zorgt voor een gladde, heldere en gezonde huid. Wanneer het poeder in aanraking komt met water veranderd het in een zachte schuim. Het heeft een reinigende en exfoliërende werking. 

Skin Regimen Tripeptide Cream

Skin Regimen Tripeptide Cream

De Skin Regimen Tripeptide Cream is een anti-aging crème die bescherming biedt tegen vervuiling. Daarnaast zorgt Tripeptide Cream ervoor dat de huid gehydrateerd en compact blijft. De tekenen van stress word verminderd door de verfrissende en masseerbare textuur. 

Skin Regimen Shaving Gel

Skin Regimen Shaving Gel

Skin Regimen Shaving Gel verandert bij gebruik in zacht schuim, voor een optimale gladheid en een onberispelijke en aangename scheerbeurt. Bevat Tasmaanse Peper, dat helpt voorkomen dat de huid na het scheren rood wordt of dat er irritaties van het scheermes ontstaan en verlicht direct eventuele jeuk en/of irritatie na het scheren. Voor een zachte en gladde huid. Natuurlijk aroma met sale en Balsemzilverspar met een stimulerend en weldadig effect.

Skin Regimen Hydra Fluid

Skin Regimen Hydra Fluid

Skin Regimen Hydra Fluid is een fluid met een lichte textuur. Voor dagelijkse hydratatie en ideaal als aftershave. Het product bevat Tasmaanse Peper en Longevity Complex™. Het verfrist en hydrateert de huid en helpt roodheid te verzachten. Huidirritatie wordt voorkomen en tekenen van vermoeidheid verdoezelen. 

Skin Regimen Glyco Lacto Peel

Skin Regimen Glyco Lacto Peel

De Skin Regimen Glyco Lacto Peel is een peeling voor thuisgebruik. Het glycolzuur dringt diep in de huid voor een delicate bevoldering van huidvernieuwing. Het product zorgt voor een egale teint en vermindert fijne lijntjes en rimpels. Ideaal voor vergrootte poriën en geeft een onmiddellijke glow boost.

Skin Regimen Polypeptide Cream

Skin Regimen Polypeptide Cream

De Skin Regimen Polypeptide Cream is goed voor de droge huid met gebrek aan stevigheid. De peptiden geven een boost aan het natuurlijke mechanisme van de huid om collageen en elastinesynthese te verbeteren. Ze verbeteren het eiwitgehalte, wat de juiste structuur van het weefsel stimuleert en bevordert. De Skin Regimen Polypeptide Cream heeft een verstevigend effect en corrigeert rimpels. Mica geeft het product een zachtroze tint en laat de huid stralen.

Skin Regimen Lift Eye Cream

Skin Regimen Lift Eye Cream

De Skin Regimen Lift Eye Cream zorgt voor vermindering van duidelijke rimpels, donkere kringen en wallen. Daarnaast geeft het huid-spanning aan het bovenste ooglid.

Skin Regimen Night Detox

Skin Regimen Night Detox

Revitaliserend leave-on nachtmasker met glucono-delta-lacton en alfa-glucaangist, om het natuurlijke vermogen van de huid te ondersteunen bij de afvoer van toxines die zich gedurende de dag hebben opgehoopt. De balsemachtige, verkoelende textuur en het natuurlijk balancerende energiegevende aroma zijn ideaal voor een massage voor het slapengaan om de gezichtsspieren te laten ontspannen. Voor alle huidtypen.

Skin Regimen Urban Shield SPF30

Skin Regimen Urban Shield SPF30

De Skin Regimen Urban Shield SPF30 helpt de huid te beschermen tegen stress en vervuiling uit de omgeving. Daarnaast geeft de Urban Shield SPF30 de huid een gezondere uitstraling en helpt de huid om een gelijkmatige kleur in het gezicht te krijgen.

Skin Regimen Microalgae Essence

Skin Regimen Microalgae Essence

De Skin Regimen Microalgae Essence is een gezichtslotion die de huid hydrateert en oplaad. De huid zit er zachter uit en heeft een gezondere kleur. De Skin Regimen Microalgae geeft een verkwikkend en balancerend effect met een natuurlijke geur.

Skin Regimen Lip Balm

Skin Regimen Lip Balm

Skin Regimen Lip Balm is een romige, voedende lippenbalsem verrijkt met kostbare natuurlijke oliën en boters. Het bevordert de hydratatie van de lippen en helpt droogheid en barsten tegen te gaan.

Skin Regimen Hand Cream

Skin Regimen Hand Cream

Skin Regimen Hand Cream is een verzorgende en vochtinbrengende handcrème. Het beschermt de huid en houdt haar gehydrateerd. Dankzij de lichte textuur en snelle opname door de huid krijg je een aangenaam en zijdezacht gevoel.

Skin Regimen Ambiance Spray

Skin Regimen Ambiance Spray

De karakteristieke en androgyne harmonie van jeneverbes, copaiba, rozenhout en cederhout met energiegevende en balancerende eigenschappen.

Skin Regimen Roll On

Skin Regimen Roll On

Skin Regimen Roll On is een natuurlijk versterken en herstellend aroma te gebruiken op de handpalmen, polsen en hals. Gebruik deze roll-on naar behoefte. Dit karakteristieke aroma met etherische oliën van jeneverbes, capaiba, rozenhout en cedarhout, schenkt een gevoel van welzijn.

SPA Aloe Vera Glycolic Toner

SPA Aloe Vera Glycolic Toner

Pure toner op basis van huidherstellende Aloe Vera.

SPA Eye Serum

SPA Eye Serum

Krachtig oogserum met peptiden. Bevat Syn-ake, een peptide die kraaienpootjes gladstrijkt en minder diep maakt.Bevat tevens Haloxyl, een natuurlijke peptide die donkere kringen en wallen vermindert, door het activeren van het lymfe en de microcirculatie rondom de ogen.Gebruik vóór het aanbrengen van de Eye Cream. 15 ml.

SPA Detox Black Scrub

SPA Detox Black Scrub

De Detox Black Scrub bevat 20% geactiveerd houtskool en een enzymatisch complex.De scrub heeft superfijne korreltjes die niet voelbaar zijn. Het geactiveerde houtskool werkt sterk ontgiftend en zuiverend, waardoor de huid een zichtbare oppepper krijgt.Zeer geschikt voor:- (zeer) gevoelige huid- dunne huidtypen- roodheid- puistjes.

SPA Clear Skin Cream

SPA Clear Skin Cream

Crème met 5% Benzoyl Peroxide. Onze speciale, gepatenteerde Benzoyl Peroxide irriteert de huid niet en droogt deze niet uit, zoals normale Benzoyl Peroxide.

SPA Clear Skin Cleanser

SPA Clear Skin Cleanser

Reiniginscrème met 8% Benzoyl Peroxide. Onze speciale, gepatenteerde Benzoyl Peroxide irriteert de huid niet en droogt deze niet uit, zoals normale Benzoyl Peroxide.

SPA Salicylic Cream

SPA Salicylic Cream

Crème met 1% Salicylzuur. Salicylzuur is de sleutel tot een rustig huidbeeld zonder mee-eters en talgverstoppingen..

SPA Salicylic Cleanser

SPA Salicylic Cleanser

Zachte reinigingsmelk met 2% salicylzuur.

SPA Detox Clay Mask

SPA Detox Clay Mask

Het Detox Clay Mask is een revolutionair nieuw masker, gemaakt van Australische zwarte en beige klei.Het masker wordt met Shea Butter en verschillende plantenoliën geklopt, waardoor het een luchtige mousse-textuur krijgt. Nog nooit eerder was een kleimasker zo romig en zacht!

Ambiance/Tools

Comfort Zone Tranquillity Candle

Comfort Zone Tranquillity Candle

Tranquillity. De kenmerkende geur van Comfort zone, verspreidt een heerlijke geur van etherische oliën van cederhout, sinaasappel en bloemen.

Cupping Cups

Cupping Cups

Cups in 4 verschillende maten voor gezicht en lichaam, vanaf 7.95

Skin Regimen Gua sha Stone

Skin Regimen Gua sha Stone

Traditioneel Chinees hulpmiddel om de microcirculatie en de strakheid van de huid te verbeteren. Dankzij de verkwikkende werking ziet het gezicht er meer ontspannen, stralend en compacter uit.

Comfort Zone Tranquillity Home Spray

Comfort Zone Tranquillity Home Spray

De Tranquillity Home Spray verspreidt een heerlijke geur van etherische oliën van cederhout, sinaasappel en bloemen.

Comfort Zone Aromasoul Mediterranean Candle

Comfort Zone Aromasoul Mediterranean Candle

De Aromasoul Mediterranean Candle is een heerlijke geurkaars die de geur van aromatische oliën door de woonkamer verspreiden.

Comfort Zone Aromasoul Mediterranean RoomSpray

Comfort Zone Aromasoul Mediterranean RoomSpray

De Aromasoul Mediterranean Roomspray verspreidt een heerlijke geur, die je meteen comfortabel laat voelen.

Skin Regimen Ambiance Spray

Skin Regimen Ambiance Spray

De karakteristieke en androgyne harmonie van jeneverbes, copaiba, rozenhout en cederhout met energiegevende en balancerende eigenschappen.

Skin Regimen Roll On

Skin Regimen Roll On

Skin Regimen Roll On is een natuurlijk versterken en herstellend aroma te gebruiken op de handpalmen, polsen en hals. Gebruik deze roll-on naar behoefte. Dit karakteristieke aroma met etherische oliën van jeneverbes, capaiba, rozenhout en cedarhout, schenkt een gevoel van welzijn.

100 % echte zijden Mondkapje

100 % echte zijden Mondkapje

100% zijden mondmaskers; Deze zijn zeer geschikt voor de meest gevoelige huidjes; *rosacea, *psoriasis *eczeem *acne *minder rimpelvorming *of gewoon om je huid mooi te houden Je hebt het vast gevoelt na het dragen van een katoenen mondmasker dat je huid anders aanvoelt, deze onttrekt namelijk vocht uit je huid en heeft een ruwe structuur. Deze zijden mondmaskers met hun gladde structuur kun je ter bescherming van je huid ook gemakkelijk dragen onder een medisch mondmasker. Zijde is een natuurlijke antimicrobiële vezel die de poriën niet verstopt. Mondmaskers in 1 kleur; alleen zwart, en 1 maat verstelbaar achter de oren.   zijde wassen volgens zijde wasvoorschriften.

Booming Bob Essential Oil Lavender

Booming Bob Essential Oil Lavender

Booming Bob Essential Oil Lavender is een bloemige etherische olie, gewonnen uit lavendelbloemen. Geschikt als geur, aromatherapie of huidverzorging. In aromatherapie staat lavendel bekend om zijn kalmerende eigenschappen en wordt deze geur veelal gebruikt bij stress. Vermengd met uw huidverzorging werkt lavendel kalmerend en zorgt het voor de juiste balans.

Booming Bob Essential Oil Lemon

Booming Bob Essential Oil Lemon

Booming Bob Essential Oil Lemon is een citrus geurende etherische olie, gewonnen uit citroenschil. Geschikt als geur, aromatherapie of huidverzorging. In aromatherapie staat citroen bekend om zijn vitaliserende werking en wordt deze geur veelal ingezet om het concentratievermogen te bevorderen. Vermengd met uw uw huidverzorging heeft citroen reinigende eigenschappen.

Booming Bob Essential Oil Orange

Booming Bob Essential Oil Orange

Booming Bob Essential Oil Orange is een citrus geurende etherische olie, gewonnen uit sinaasappelschil. Geschikt als geur, aromatherapie of huidverzorging. In aromatherapie staat sinaasappel bekend als stemmingsbevorderend en stimulerend. Vermengd met uw uw huidverzorging werkt sinaasappel kalmerend.

Booming Bob Essential Oil Peppermint

Booming Bob Essential Oil Peppermint

Booming Bob Essential Oil Peppermint is een kruidige etherische olie, gewonnen uit pepermuntblaadjes. Geschikt als geur, aromatherapie of huidverzorging. In aromatherapie staat pepermunt bekend als opbeurend en wordt deze geur veelal ingezet om de ademhaling te bevorderen. Vermengd met uw uw huidverzorging werkt pepermunt zowel verkoelend als verzachtend

SPA by Sallonepro

Spa Comfort moisturizer

Spa Comfort moisturizer

Hydraterende crème voor de normale tot droge huid. De comfortablele textuur wordt makkelijk geabsorbeerd zonder residu.De huid voelt soepel en gehydrateerd aan, zonder tekenen van droogte. De huid krijgt vernieuwde energie.Bevat de Matrixyl® Morphomics™ peptide, ontwikkeld om rimpelvorming van binnenuit tegen te gaan. 50 ml.

Spa Recovery Balm

Spa Recovery Balm

Hydraterende balsem met een lichte textuur. De vochtbalans wordt hersteld door de toevoeging van hyaluronzuur en Aloe Vera.Tekenen van droogte worden weggenomen en de huid voelt glad en comfortabel.Deze balsem is ideaal als verzorging na het scheren. 50ml

SPA Purifying Wash Gel

SPA Purifying Wash Gel

Wash Gel met een tweevoudige werking. De fijne, ronde scrub beads geven een dagelijkse lichte exfoliatie, om poriën open en schoon te houden. De beads zijn afkomstig van jojoba, Salonnepro gebruikt geen micro-plastics en geen sulfaten. De huid wordt perfect in balans gebracht en ziet er glad en fris uit.Geschikt voor alle huidtypen en voor dagelijks gebruik. 200 ml

SPA Aloe Vera Glycolic Toner

SPA Aloe Vera Glycolic Toner

Pure toner op basis van huidherstellende Aloe Vera.

SPA AHA Cleansing Gel

SPA AHA Cleansing Gel

Verfrissende 2-in-1 wasgel met verschillende fruitzuren voor een stralende, gladde huid zonder dofheid.

SPA Clear Skin Cream

SPA Clear Skin Cream

Crème met 5% Benzoyl Peroxide. Onze speciale, gepatenteerde Benzoyl Peroxide irriteert de huid niet en droogt deze niet uit, zoals normale Benzoyl Peroxide.

SPA Clear Skin Cleanser

SPA Clear Skin Cleanser

Reiniginscrème met 8% Benzoyl Peroxide. Onze speciale, gepatenteerde Benzoyl Peroxide irriteert de huid niet en droogt deze niet uit, zoals normale Benzoyl Peroxide.

SPA Hyaluronic Toner

SPA Hyaluronic Toner

Intens hydraterende toner met hyaluronzuur.Wat is hyaluronzuur?Hyaluronzuur komt van nature voor in het lichaam en is te vergelijken met een spons. Het neemt grote hoeveelheden vocht op, en zorgt dat dit vocht goed vastgehouden wordt. In de huid zorgt het voor volume en hydratatie.Na verloop van tijd neemt het van nature aanwezige hyaluronzuur af, wat zorgt voor droogtelijntjes. Dit proces versneld na de leeftijd van 40. De Hyaluronic Toner bevat laag-moleculair hyaluronzuur dat makkelijk opgenomen wordt door de huid. De huid wordt merkbaar gladder, zachter en meer gehydrateerd. 200 ml.

SPA Resurfacing Cleanser

SPA Resurfacing Cleanser

Het verbeteren van de huid begint bij het juiste reinigingsproduct.

SPA Balance Cream

SPA Balance Cream

Deze crème is de ultieme oplossing voor de combinatiehuid (vet / droog) die uit balans is.

SPA Intense Repair Night Cream

SPA Intense Repair Night Cream

Volle, voedende nachtcrème voor een gladde, gezond uitziende huid zonder tekenen van droogte.De herstellende crème brengt het hydro-lipide evenwicht van de huid in balans en schenkt haar verbeterende elasticiteit, balans en gladheid.

SPA Intense Hydra Serum

SPA Intense Hydra Serum

Licht serum op basis van hyaluronzuur.Het Intense Hydra Serum bevat laag-moleculair hyaluronzuur (40-60kDa) wat het vochtpeil herstelt in de dermis.Bevat tevens medium-moleculair hyaluronzuur (1500kDa) wat het vochtpeil in de epidermis herstelt.Op deze manier wordt optimale hydratatie in beide huidlagen bereikt.

SPA Intense Moisturizing Day Cream

SPA Intense Moisturizing Day Cream

Intens hydraterende dagcrème met vitamine E en laagmoleculair hyaluronzuur.Bevat duindoornbes-extract (Sea Buckthorn) in de schoonste en puurste vorm die verkrijgbaar is: de biologisch gecertificeerde CO2 vorm. Duindoorn extract is zeer rijk aan vitamine A, C en E. Daarnaast is het een bron van natuurlijk beta-caroteen en is de stof een krachtige anti-oxidant.Bevat tevens zwarte bes, kamille en jojoba-olie.

SPA Skin Perfect Day Cream

SPA Skin Perfect Day Cream

Huid-perfectionerende dagcrème welke roodheid en gevoeligheid tegengaat.Dadelboomextract helpt haarvaatjes en de huid sterker te maken. De Phoenix dadelboom bevat stoffen die de microcirculatie van haarvaatjes in balans brengen. De pH waarde is aangepast op de gevoelige huid, om huidproblemen geassocieerd met pH-onbalans tegen te gaan.Phoenix dadelboom-extract bevat stoffen die de microcirculatie van haarvaatjes en lymfevaten in balans brengen. Dit heeft een gunstige werking op verschillende huidproblemen. Bij een huid met roodheid wordt de balans hersteld door verwijde haarvaatjes te laten samentrekken. Bij donkere kringen onder de ogen worden de lymfevaten geactiveerd om zo opgehoopte afvalstoffen af te voeren.

SPA Skin Perfect Night Cream

SPA Skin Perfect Night Cream

Herstellende nachtcrème voor de gevoelige huid met last van roodheid en/of donkere kringen.Werkt bevorderend voor een gezonde celdeling en geeft de gevoelige huid een ultiem helende nacht-behandeling. Ontwikkeld voor de gevoelige huid met roodheid en/of donkere kringen en wallen. De lymfevaten worden geactiveerd om afvalstoffen af te voeren en de huid en haarvaatjes sterker te maken.

SPA Dry Skin Rescue Serum

SPA Dry Skin Rescue Serum

Dit (nacht)serum is een redding voor de vochtarme, droge en zeer droge huid.

SPA Jojoba Oil Elixir

SPA Jojoba Oil Elixir

Jojoba Oil ElixirVoor de combinatie-, vette en onzuivere huid.Vetheid: *

SPA Argan Oil Elixir

SPA Argan Oil Elixir

Argan Oil ElixirVoor alle huidtypen, aanrader bij jeukende en huidaandoeningen.Vetheid: * *

SPA Hydra-Light Gel Cream

SPA Hydra-Light Gel Cream

Beschermende, romige dagcrème voor de veeleisende huid met tekenen van uitdroging.Dit power-product schenkt optimale hydratatie en een lang-houdende basis voor make-up.

SPA Balancing 24 Hour Cream

SPA Balancing 24 Hour Cream

Balansherstellende 24-uurscrème, voor gebruik ‘s ochtends en ’s avonds.De crème heeft een lichte en aangename textuur die makkelijk in de huid smelt. De crème brengt de gecombineerde huid weer in balans, de lichte formule voelt niet vet aan.Aanrader voor de gecombineerde huid, of wanneer een crème snel als vol ervaren wordt. 50 ml.

SPA Calendula Oil Elixir

SPA Calendula Oil Elixir

Calendula Oil ElixirVoor de (zeer) gevoelige huid, roodheidVetheid: * *

SPA Rosa Canina Oil Elixir

SPA Rosa Canina Oil Elixir

Rosa Canina Oil ElixirVoor de (zeer) droge en rijpere huidVetheid: * * *Het Rosa Canina Oil Elixir is zeer rijk aan essentiële vetzuren, vitamine A (retinol), vitamine C, linolzuur en linoleenzuur. Ondersteunt de natuurlijke aanmaak van collageen en is een echte musthave voor de droge en/of rijpere huid. Gebruik het serum op zichzelf of meng het door uw favoriete dag- of nachtcrème. 100% organic gecertificeerde olie. 30 ml.

SPA Salicylic Cream

SPA Salicylic Cream

Crème met 1% Salicylzuur. Salicylzuur is de sleutel tot een rustig huidbeeld zonder mee-eters en talgverstoppingen..

SPA Salicylic Cleanser

SPA Salicylic Cleanser

Zachte reinigingsmelk met 2% salicylzuur.

SPA Eye Serum

SPA Eye Serum

Krachtig oogserum met peptiden. Bevat Syn-ake, een peptide die kraaienpootjes gladstrijkt en minder diep maakt.Bevat tevens Haloxyl, een natuurlijke peptide die donkere kringen en wallen vermindert, door het activeren van het lymfe en de microcirculatie rondom de ogen.Gebruik vóór het aanbrengen van de Eye Cream. 15 ml.

SPA Detox Black Scrub

SPA Detox Black Scrub

De Detox Black Scrub bevat 20% geactiveerd houtskool en een enzymatisch complex.De scrub heeft superfijne korreltjes die niet voelbaar zijn. Het geactiveerde houtskool werkt sterk ontgiftend en zuiverend, waardoor de huid een zichtbare oppepper krijgt.Zeer geschikt voor:- (zeer) gevoelige huid- dunne huidtypen- roodheid- puistjes.

SPA Detox Clay Mask

SPA Detox Clay Mask

Het Detox Clay Mask is een revolutionair nieuw masker, gemaakt van Australische zwarte en beige klei.Het masker wordt met Shea Butter en verschillende plantenoliën geklopt, waardoor het een luchtige mousse-textuur krijgt. Nog nooit eerder was een kleimasker zo romig en zacht!

SPA Gentle Fruit Scrub

SPA Gentle Fruit Scrub

Polijsten, verhelderen, verzachten, zuiveren en verzorgen, dit is een alles in één huidverbeterings-scrub!

SPA Moisturizing Mask

SPA Moisturizing Mask

Een rijk en romig vochtmasker, speciaal ontwikkeld voor de droge/vochtarme huid.

SPA Anti Aging Protect Cream Spf-30

SPA Anti Aging Protect Cream Spf-30

Beschermende crème SPF-30 met UVA en UVB filter.De textuur is stevig en rijk, en laat een trekkerig gevoel en droogtelijntjes verdwijnen.Het lipidengehalte zorgt voor een optimale bescherming tegen uitdroging en geeft de crème een goede water-bestendigheid. De huid voelt soepel en comfortabel, maar niet vet.Vitamine E en Vitamine C met hun anti-oxiderende werking gaan cel beschadiging en huidveroudering door UV-straling tegen.

SPA Anti Aging Protect Cream SPF-50+

SPA Anti Aging Protect Cream SPF-50+

Beschermende crème SPF-50+ met UVA en UVB filter.De textuur is stevig en rijk, het lipidengehalte zorgt voor een optimale bescherming tegen uitdroging en geeft de crème een goede water-bestendigheid. De huid voelt soepel en comfortabel, maar niet vet. De crème verbetert de natuurlijke barrière functie van de huid en beperkt uitdroging tot een minimum. Bevat Vitamine E om cel beschadiging en huidveroudering door UV-straling tegen te gaan.

SPA Vitamin Serum

SPA Vitamin Serum

Vitamin SerumVoor alle huidtypenVitaminencomplex met vitamine C, vitamine E, pro-vitamine B5 (pantenol) en vitamine B3. De basis van organic Aloe Vera Gel werkt als een transportstof, waardoor de vitaminen optimaal opgenomen kunnen worden door de huid. 15 ml.

SPA Anti-Gravity Lifting Serum

SPA Anti-Gravity Lifting Serum

Anti-Gravity Lifting SerumVoor de rijpere huid met verlies van stevigheidZeer krachtig, verstevigend serum met hyaluronzuur (laag-en medium moleculair gewicht), Idealift-peptide en Matrixyl 3000-peptide. Idealift is een lipopeptide die de aanmaak van meer elastine stimuleert. De huid wordt steviger. Matrixyl 3000 stimuleert de aanmaak van collageen en vermindert rimpels met 45% in 2 maanden. 15 ml.

SPA Collagen Serum

SPA Collagen Serum

Collagen SerumVoor de rijpere huid met verlies van collageen en elastine

SPA Anti-Aging Serum

SPA Anti-Aging Serum

Anti-Aging SerumVoor de rijpere huid met tekenen van veroudering

SPA Brightening Serum

SPA Brightening Serum

Brightening SerumVoor de behandeling van hyperpigmentatie en verstopte poriënHet Brightening Serum bevat een uitgebalanceerde mix van lactic acid (melkzuur), verschillende fruitzuren en salicylzuur. Verheldert huidverkleuringen en de algehele complexie, waardoor de huid een meer effen en stralend uiterlijk krijgt. Het salicylzuur werkt tevens talgregulerend, en lost verstoppingen in de poriën op. Gebruik het serum voor het aanbrengen van uw dag- en nachtcrème. 15 ml.Ampoule in a BottleWij hebben onze meest populaire ampullen nu uitgebracht in een airless flacon. Het product bevat zeer hoog geconcentreerde werkstoffen en is bedoelt om de huid intensief te behandelen. Door te kiezen voor een flacon in plaats van ampullen verminderen wij het verpakkingsmateriaal en ontvangt u 15 ml in plaats van 5 ml.

SPA Hyaluronic Acid Serum

SPA Hyaluronic Acid Serum

Hyaluronic Acid SerumVoor de vochtarme en droge huidZo'n 95% van de mensen in west-Europa kampt met een vochtarme huid. Het Hyaluronic Acid Serum bevat laag-moleculair hyaluronzuur. Hyaluronzuur met een laag-moleculair gewicht wordt makkelijk door de huidcellen opgenomen. Hyaluronzuur maakt kleine sponsjes van de huidcellen, en zorgt er zo voor dat de huid meer vocht kan binden. Het resultaat is minder droogtelijntjes, minder verlies van vocht en een soepele, veerkrachtige huid. Gebruik het serum voor het aanbrengen van uw dag- en nachtcrème. 15 ml.Ampoule in a BottleWij hebben onze meest populaire ampullen nu uitgebracht in een airless flacon. Het product bevat zeer hoog geconcentreerde werkstoffen en is bedoelt om de huid intensief te behandelen. Door te kiezen voor een flacon in plaats van ampullen verminderen wij het verpakkingsmateriaal en ontvangt u 15 ml in plaats van 5 ml.

SPA Gentle Face Wash

SPA Gentle Face Wash

Zeer zachte wasgel met Aloe Vera op basis van plantaardige werkstoffen.De wasgel is sulfaatvrij en bevat geen parfum. De milde formule is licht schuimend en reinigt de huid zonder deze uit te drogen of te irriteren.Waarom geen sulfaten?Sulfaten zijn reinigende stoffen die vet oplossen, maar zij zijn erg irriterend en agressief voor de huid. Sulfaathoudende producten breken het huideigen beschermlaagje af en drogen de huid sterk uit. Met name een huid die van zichzelf al droog is voelt door sulfaten extra droog en trekkerig. Maar ook een vette huid die agressief gereinigd wordt met sulfaten reageert met meer talgaanmaak en wordt zo juist vetter.

Supplementen

My Daily Detox

My Daily Detox

Jouw dagelijkse dosering supergreens

Beauty & Brain (Vegan Omega 3)

Beauty & Brain (Vegan Omega 3)

Onmisbaar! Zuivere omega 3 olie uit algen.

Perfect Cell Collagen

Perfect Cell Collagen

Hoge dosis gehydrolyseerd collageen voor een stralende huid en glanzend haar. 

Sunshine in a Bottle Vegan Vitamine D

Sunshine in a Bottle Vegan Vitamine D

Herfst, koud nat en eerder donker. Vitamine D heeft een positieve invloed op je immuunsysteem en draagt bij aan een goede weerstand.

C Your Skin (vit C)

C Your Skin (vit C)

Vitamine C ondersteunt de afweer van ons lichaam.

Proteïne Poeder-Hormone Balance

Proteïne Poeder-Hormone Balance

Wat levert onze proteïne shake jou op?

Cadeaubonnen

Cadeaubon

Cadeaubon

U kunt bij ons cadeaubonnen kopen voor een behandeling of product. Het minimale bedrag voor een cadeaubon is € 10,-

/Skin Regimen/

Skin Regimen Gua sha Stone

Skin Regimen Gua sha Stone

Traditioneel Chinees hulpmiddel om de microcirculatie en de strakheid van de huid te verbeteren. Dankzij de verkwikkende werking ziet het gezicht er meer ontspannen, stralend en compacter uit.

Skin Regimen 1.5 Retinol Booster

Skin Regimen 1.5 Retinol Booster

De Skin Regimen 1.5 Retinol Booster heeft een vernieuwende werking die ervoor zorgt dat de huidinspanning verbeterd en om de rimpels en imperfecties te helpen verminderen.

Skin Regimen 1.0 Tea Tree Booster

Skin Regimen 1.0 Tea Tree Booster

De Skin Regimen 1.0 Tea Tree Booster zorgt ervoor dat de zichtbaarheid van de imperfecties en de vergrote poriën verminderen. Met zuivere tea tree olie, amandelzuur en Longevity Complex.

Skin Regimen 1.85 Hyaluronic Booster

Skin Regimen 1.85 Hyaluronic Booster

De Skin Regimen 1.85 Hyaluronic Booster is een hydraterend serum met micro, macro en cross-gelinkt hyaluronzuur om de huid om langer gehydrateerd te houden. Het helpt ook de tekenen van veroudering en fijne lijntjes tegen te gaan.

Skin Regimen 10.0 Tulsi Booster

Skin Regimen 10.0 Tulsi Booster

De Skin Regimen 10.0 Tulsi Booster heeft een mix van Tusli (Heilige Basillicum) en een heilige Indiaanse kruidenplant die in de Ayurveda word gebruikt door de positieve eigenschappen tegen stress. Hierdoor ziet de huid er gevoed, stralend en zijdezacht uit.

Skin Regimen 15.0 Vit C Booster

Skin Regimen 15.0 Vit C Booster

De Skin Regimen 15.0 Vit C Booster is een krachtige anti aging vitamine C booster die helpt bij het verbeteren van donkere vlekken, vergrote poriën en een oneven teint. Doormiddel van een vershoudverpakking behoudt de vitamine C bij activering.

Skin Regimen Cleansing Cream

Skin Regimen Cleansing Cream

De Skin Regimen Cleansing Cream is een milde reinigingscrème die de huid niet uitdroogt. Onzuiverheden, make-up en ander vuil wordt verwijdert. De huid ziet er fris uit. De Skin Regimen Cleansing Cream heeft een natuurlijke parfum met een verkwikkend en balancerend effect. 

Skin Regimen Enzymatic Powder

Skin Regimen Enzymatic Powder

De Skin Regimen Enzymatic Powder is een zachte gezichtsreiniger die voorzichtig huidverontreinigde stoffen en dode huidcellen verwijdert. Overtollig talg wordt geabsorbeert en verwijdert. De reinigingspoeder zorgt voor een gladde, heldere en gezonde huid. Wanneer het poeder in aanraking komt met water veranderd het in een zachte schuim. Het heeft een reinigende en exfoliërende werking. 

Skin Regimen Tripeptide Cream

Skin Regimen Tripeptide Cream

De Skin Regimen Tripeptide Cream is een anti-aging crème die bescherming biedt tegen vervuiling. Daarnaast zorgt Tripeptide Cream ervoor dat de huid gehydrateerd en compact blijft. De tekenen van stress word verminderd door de verfrissende en masseerbare textuur. 

Skin Regimen Hydra Fluid

Skin Regimen Hydra Fluid

Skin Regimen Hydra Fluid is een fluid met een lichte textuur. Voor dagelijkse hydratatie en ideaal als aftershave. Het product bevat Tasmaanse Peper en Longevity Complex™. Het verfrist en hydrateert de huid en helpt roodheid te verzachten. Huidirritatie wordt voorkomen en tekenen van vermoeidheid verdoezelen. 

Skin Regimen Glyco Lacto Peel

Skin Regimen Glyco Lacto Peel

De Skin Regimen Glyco Lacto Peel is een peeling voor thuisgebruik. Het glycolzuur dringt diep in de huid voor een delicate bevoldering van huidvernieuwing. Het product zorgt voor een egale teint en vermindert fijne lijntjes en rimpels. Ideaal voor vergrootte poriën en geeft een onmiddellijke glow boost.

Skin Regimen Polypeptide Cream

Skin Regimen Polypeptide Cream

De Skin Regimen Polypeptide Cream is goed voor de droge huid met gebrek aan stevigheid. De peptiden geven een boost aan het natuurlijke mechanisme van de huid om collageen en elastinesynthese te verbeteren. Ze verbeteren het eiwitgehalte, wat de juiste structuur van het weefsel stimuleert en bevordert. De Skin Regimen Polypeptide Cream heeft een verstevigend effect en corrigeert rimpels. Mica geeft het product een zachtroze tint en laat de huid stralen.

Skin Regimen Shaving Gel

Skin Regimen Shaving Gel

Skin Regimen Shaving Gel verandert bij gebruik in zacht schuim, voor een optimale gladheid en een onberispelijke en aangename scheerbeurt. Bevat Tasmaanse Peper, dat helpt voorkomen dat de huid na het scheren rood wordt of dat er irritaties van het scheermes ontstaan en verlicht direct eventuele jeuk en/of irritatie na het scheren. Voor een zachte en gladde huid. Natuurlijk aroma met sale en Balsemzilverspar met een stimulerend en weldadig effect.

Skin Regimen Lift Eye Cream

Skin Regimen Lift Eye Cream

De Skin Regimen Lift Eye Cream zorgt voor vermindering van duidelijke rimpels, donkere kringen en wallen. Daarnaast geeft het huid-spanning aan het bovenste ooglid.

Skin Regimen Night Detox

Skin Regimen Night Detox

Revitaliserend leave-on nachtmasker met glucono-delta-lacton en alfa-glucaangist, om het natuurlijke vermogen van de huid te ondersteunen bij de afvoer van toxines die zich gedurende de dag hebben opgehoopt. De balsemachtige, verkoelende textuur en het natuurlijk balancerende energiegevende aroma zijn ideaal voor een massage voor het slapengaan om de gezichtsspieren te laten ontspannen. Voor alle huidtypen.

Skin Regimen Urban Shield SPF30

Skin Regimen Urban Shield SPF30

De Skin Regimen Urban Shield SPF30 helpt de huid te beschermen tegen stress en vervuiling uit de omgeving. Daarnaast geeft de Urban Shield SPF30 de huid een gezondere uitstraling en helpt de huid om een gelijkmatige kleur in het gezicht te krijgen.

Skin Regimen Microalgae Essence

Skin Regimen Microalgae Essence

De Skin Regimen Microalgae Essence is een gezichtslotion die de huid hydrateert en oplaad. De huid zit er zachter uit en heeft een gezondere kleur. De Skin Regimen Microalgae geeft een verkwikkend en balancerend effect met een natuurlijke geur.

Skin Regimen Lip Balm

Skin Regimen Lip Balm

Skin Regimen Lip Balm is een romige, voedende lippenbalsem verrijkt met kostbare natuurlijke oliën en boters. Het bevordert de hydratatie van de lippen en helpt droogheid en barsten tegen te gaan.

Skin Regimen Hand Cream

Skin Regimen Hand Cream

Skin Regimen Hand Cream is een verzorgende en vochtinbrengende handcrème. Het beschermt de huid en houdt haar gehydrateerd. Dankzij de lichte textuur en snelle opname door de huid krijg je een aangenaam en zijdezacht gevoel.

Skin Regimen Ambiance Spray

Skin Regimen Ambiance Spray

De karakteristieke en androgyne harmonie van jeneverbes, copaiba, rozenhout en cederhout met energiegevende en balancerende eigenschappen.

Skin Regimen Roll On

Skin Regimen Roll On

Skin Regimen Roll On is een natuurlijk versterken en herstellend aroma te gebruiken op de handpalmen, polsen en hals. Gebruik deze roll-on naar behoefte. Dit karakteristieke aroma met etherische oliën van jeneverbes, capaiba, rozenhout en cedarhout, schenkt een gevoel van welzijn.

Acties/Giftboxen

Comfort Zone Tranquillity GiftBox

Comfort Zone Tranquillity GiftBox

200ml Showergel & 200ml BodyLotion

[ Comfort Zone ]

Comfort Zone Tranquillity Candle

Comfort Zone Tranquillity Candle

Tranquillity. De kenmerkende geur van Comfort zone, verspreidt een heerlijke geur van etherische oliën van cederhout, sinaasappel en bloemen.

Comfort Zone Renight Cream

Comfort Zone Renight Cream

Multivitamine nachtcreme.

Comfort Zone Renight Oil

Comfort Zone Renight Oil

De Renight Vitamin Oil is een voedende vitamine-olie met antioxiderende werking voor tijdens de nacht. Het product wordt speciaal aanbevolen voor de droge, gestreste en vermoeide huid, maar is geschikt voor ieder huidtype. Geef de huid extra voeding door een crème over de olie aan te brengen.

Comfort Zone Renight Mask

Comfort Zone Renight Mask

Voedend en herstellend vitamine Masker.

Comfort Zone Essential Milk

Comfort Zone Essential Milk

De Essential Milk is een crème-achtige reinigingsmilk die alle onzuiverheden en make-up verwijdert. Het product maakt de huid zacht en verstoort de huidbalans niet. Geschikt voor dagelijks gebruik, voor ieder huidtype.

Comfort Zone Essential Face Wash

Comfort Zone Essential Face Wash

De Essential Face Wash is een schuimende reiniger die de huidbalans niet verstoord. Onzuiverheden en make-up worden compleet verwijdert. De textuur is crème-achtig dat veranderd in schuim wanneer het in aanraking komt met water. Geschikt voor de jonge, normale en gecombineerde huid en de huid die niet bijzonder gevoelig of vocht arm is. 

Comfort Zone Essential Toner

Comfort Zone Essential Toner

De Essential Toner is een mooi product om het reinigen van de huid mee af te sluiten, omdat het de huidbalans herstelt. Deze alcoholvrije, herbalancerende toner is ideaal voor dagelijks gebruik en geschikt voor ieder huidtype.

Comfort Zone Micellar water

Comfort Zone Micellar water

De Essential Micellar Water is een multi-actief water om gezicht, ogen en lippen te reinigen in slechts 1 handeling. Het product verwijdert make-up, reinigt de poriën en zuivert de huid zonder dat het afgespoeld hoeft te worden. Essential Micellar Water is een verfrissend, licht en mild product.  Geschikt voor ieder huidtype.

Comfort Zone Essential Biphasic make-up remover

Comfort Zone Essential Biphasic make-up remover

De Essential Biphasic Make-up Remover is een Twee-fasen oplossing voor het verwijderen van oogmake-up. En voor een zachte behandeling van dit zeer kwetsbare gebied. Effectief voor het verwijderen van zelfs de meest hechtende, waterbestendige make-up.

Comfort Zone Essential Scrub

Comfort Zone Essential Scrub

De Essential Scrub hydrateert en verzorgd de huid. Door wekelijks een scrub of peeling te gebruiken verwijder je de dode huidcellen en ziet de huid er weer fris, stralend en egaal uit. De poriën worden verfijnt en onzuiverheden worden verwijdert. Geschikt voor ieder huidtype, in het bijzonder de vette, onzuivere huid. 

Comfort Zone Essential Peeling

Comfort Zone Essential Peeling

Essential Peeling is een crème-achtig peelingmasker die de huid zacht en glad maakt. Onzuiverheden, dode huidcellen en overtollige talg worden verwijdert. Erg geschikt voor de gevoelige huid. In het bijzonder aanbevolen in koude klimaten. 

Comfort Zone Essential Mascara Black

Comfort Zone Essential Mascara Black

De Essential Mascara Black geeft niet alleen mooie lange wimpers zonder klontjes, maar voedt en hydrateert de wimpers ook. De wimpers zullen niet gaan hangen doordat ze niet zwaar worden. De wimpers worden goed van elkaar gescheiden dankzij het borsteltje dat de vorm van een zandloper heeft.

Comfort Zone Hydramemory cream

Comfort Zone Hydramemory cream

De Hydramemory Cream houdt het vochtgehalte van de huid op peil. De huid is zichtbaar voller, beter gehydrateerd en voelt de hele dag zacht en soepel aan. De ultralichte 'sorbet'-textuur lest onmiddellijk de dorst van de huid en geeft een fris gevoel. Na 24 uur is het hydratatieniveau met +/- 15% toegenomen en het vochtverlies met +/- 17% afgenomen.

Comfort Zone Hydramemory cream-Gel

Comfort Zone Hydramemory cream-Gel

De Hydramemory Cream Gel houdt het vochtgehalte van de huid op peil. De huid is zichtbaar voller, beter gehydrateerd en voelt de hele dag zacht en soepel aan. De ultralichte 'sorbet'-textuur lest onmiddellijk de dorst van de huid en geeft een fris gevoel.

Comfort Zone Hydramemory serum

Comfort Zone Hydramemory serum

De Hydramemory Serum hydrateert de huid langdurig en intensief. De productie van hyaluronzuur wordt versterkt waardoor de huid dagelijks meer gehydrateerd wordt. De sorbet-achtige structuur geeft de huid een heerlijk fris gevoel.  

Comfort Zone Hydramemory Eye Gel

Comfort Zone Hydramemory Eye Gel

De Hydramemory Eye Gel is een ooggel die wallen en donkere kringen vermindert. De frisse hydraterende gel is makkelijk aan te brengen dankzij de metalen applicator. De oogcontouren worden meteen verfrist.

Comfort Zone Hydramemory essence

Comfort Zone Hydramemory essence

De Hydramemory Essence is een nieuwe categorie binnen de huidverzorging die lijntjes en rimpels vermindert, tegelijk wordt de huid versterkt. De Hydramemory Essence zorgt ervoor dat volgende producten beter opgenomen worden door de huid.

Comfort Zone Hydramemory Mask

Comfort Zone Hydramemory Mask

De Hydramemory Mask is een leave-on gel masker die in slechts 3 minuten door de huid wordt opgenomen en al na 1 uur resultaten laat zien. Het masker bevat een hoog gehalte aan hyaluronzuur en moringaolie, voor optimale hydratatie van de huid. De huid ziet er onmiddellijk gehydrateerd, glad en zacht uit. 

Comfort Zone Tranquillity Home Spray

Comfort Zone Tranquillity Home Spray

De Tranquillity Home Spray verspreidt een heerlijke geur van etherische oliën van cederhout, sinaasappel en bloemen.

Comfort Zone Tranquillity Blend

Comfort Zone Tranquillity Blend

De Tranquillity Blend kan gebruikt worden als parfum of kan toegevoegd worden aan een body lotion of crème etc. Het heeft een kenmerkende geur van etherische oliën van cederhout en sinaasappel waardoor het je een ontspannend gevoel geeft. Het laat een mild aroma achter op de huid en geeft een gevoel van welzijn. De Tranquillity Blend verbeterd de kwaliteit van nachtrust wanneer het voor het slapen gaan wordt aangebracht.

Comfort Zone Tranquillity BodyLotion

Comfort Zone Tranquillity BodyLotion

De Tranquillity Body Lotion is een zijdezachte hydraterende body lotion met een lichte textuur. De body lotion kalmeert en verlicht stress door de exclusieve blend en brengt lichaam en geest weer in balans. De Tranquillity Body Lotion wordt snel door de huid opgenomen en laat geen plakkerig laagje achter. Geschikt voor ieder huidtype.

Comfort Zone Tranquillity Body Cream

Comfort Zone Tranquillity Body Cream

De Tranquillity Body Cream is een rijke voedende body cream. Het hydrateert de huid en maakt haar zijdezacht. De body cream is is geschikt voor ieder huidtype en in het bijzonder om te gebruiken in koude klimaten wat het een perfecte winter crème maakt. Ook ideaal om te gebruiken voor massages. 

Comfort Zone Tranquillity Shower Cream

Comfort Zone Tranquillity Shower Cream

De Tranquillity Shower Cream reinigt de huid op milde wijze. De huid wordt gehydrateerd en voelt zijdezacht aan. Dankzij de Crèmige textuur met amarantolie wordt de huid verzacht en wordt zelfs de meest gevoelige huid gereinigd. De Tranquillity Shower Cream kalmeert en verlicht stress door de exclusieve blend en brengt lichaam en geest weer in balans.

Comfort Zone Remedy Oil

Comfort Zone Remedy Oil

De Remedy Oil is een olie met een rijke textuur die uitermate geschikt is voor de extreem droge en gevoelige huid. Het beschermd en hersteld de huid. Ideaal om te gebruiken als SOS behandeling.

Comfort Zone Active Pureness Cleanser Gel

Comfort Zone Active Pureness Cleanser Gel

De Active Pureness Cleanser Gel is een reinigingsgel met exfoliërende werking. Deze reinigingsgel bevat zuiverende en talgregulerende bestanddelen die de opperhuid diep reinigt en de poriën zuivert. Geschikt voor de onzuivere, vette en acnegevoelige huid. 

Comfort Zone Active Pureness Toner

Comfort Zone Active Pureness Toner

De Active Pureness Toner is een verstevigende lotion voor een exfoliërende werking. De toner zuivert de poriën en maakt deze minder zichtbaar. Geschikt voor de onzuivere, vette en acnegevoelige huid. Aanbevolen voor in warme, vochtige klimaten.

Comfort Zone Active Pureness Fluid

Comfort Zone Active Pureness Fluid

De Active Pureness Fluid is een hydraterende fluid voor de onzuivere, vette en acnegevoelige huid. De unieke combinatie van Vitamine C en matterende poeders maken het tot een ideaal hydraterend product dat ook zeer geschikt is als basis voor make-up. Aanbevolen gedurende de zomermaanden en in het bijzonder in warme, vochtige klimaten. 

Comfort Zone Tranquillity Bath & Body Oil

Comfort Zone Tranquillity Bath & Body Oil

De Tranquillity Oil is een veelzijdige olie voor in bad en op het lichaam. De aromatische oliën geven een gevoel van welzijn en verminderen stress en spanning. Als de olie aangebracht wordt op het lichaam, is het een voedende olie die de huid heerlijk zacht maakt zonder dat het vet wordt. Wanneer het als olie voor in bad gebruikt wordt veranderd de textuur van olie naar milk achtige fluid zodra het in contact komt met water. De olie is geschikt voor ieder huidtype.

Comfort Zone Remedy Toner

Comfort Zone Remedy Toner

De Remedy Toner is een spraytonic die de gevoelige huid en de huid die last heeft van roodheid verzacht en en versterkt. De toner geeft onmiddellijk verlichting en hydratatie. De huid wordt beschermt. Ideaal bij blootstelling aan de zon of gedurende een dag in afgesloten ruimten met centrale verwarming en airconditioning.

Comfort Zone Remedy Cream to Oil

Comfort Zone Remedy Cream to Oil

De Remedy Cream To Oil is een reiniger die de huid in 2 fases reinigt. In de eerste fase, is het product crème-achtig en gemakkelijk in te masseren. Onzuiverheden worden mechanisch verwijderd. In de tweede fase wordt de textuur olieachtig. Deze fase sluit de reiniging af en zorgt ervoor dat de huid zijdezacht aanvoelt.

Comfort Zone Remedy Cream

Comfort Zone Remedy Cream

De Remedy Cream is een aangenaam lichte, kalmerende en hydraterende crème voor de gevoelige, reactieve huid die gevoelig is voor roodheid. De Remedy Cream is niet vettig en sluit de huid niet af. De huidbarrière wordt versterkt en de huid krijgt een aangenaam en beschermd gevoel.

Comfort Zone Remedy Defense Cream

Comfort Zone Remedy Defense Cream

De Remedy Defense Cream is een voedende, kalmerende crème die speciaal aanbevolen wordt voor de gevoelige, droge en gedehydreerde huid. Geschikt voor de gevoelige en reactieve huid die gevoelig is voor roodheid. Ideaal voor de zeer droge, gedehydreerde huid en in koude, droge klimaten. Een heerlijke wintercrème.

Comfort Zone Remedy Serum

Comfort Zone Remedy Serum

De Remedy Serum is een intensief serum die de rode gevoelige huid kalmeert. Het is een licht product die de huid meteen aangenaam laat aanvoelen. Het serum is ook heerlijk voor de huid na blootstelling aan de zon. Voor een intensievere werking op roodheid en als extra ondersteuning in koude, droge klimaten met veel wind.

Comfort Zone Active Pureness Corrector

Comfort Zone Active Pureness Corrector

De Active Pureness Corrector is een intensief reinigende behandeling met 3% glycolzuur en 3% amandelzuur. Het kan direct aangebracht worden op de onzuiverheden, dit om een snelle genezing te bevorderen. De Active Pureness Corrector is voor plaatselijke onzuiverheden, in het bijzonder voor de vette, onzuivere en acnegevoelige huid.

Comfort Zone Active Pureness Mask

Comfort Zone Active Pureness Mask

De Active Pureness Mask is een zuiverend masker met groene en witte klei. Het maakt de huid mat en helder en de poriën minder zichtbaar. Ook absorbeert het overtollige talg. Geschikt voor de onzuivere, vette en acnegevoelige huid. Aanbevolen gedurende de zomermaanden en in het bijzonder in warme, vochtige klimaten. 

Comfort Zone Sublime Skin cream

Comfort Zone Sublime Skin cream

De Sublime Skin Cream is een crème die de huid zichtbaar opvult en de contouren van het gelaat er gedefinieerd uit laat zien. De crème is geschikt voor de rijpere huid. 

Comfort Zone Sublime Skin serum

Comfort Zone Sublime Skin serum

De Sublime Skin Serum is een serum die de huid zichtbaar opvult en de contouren van het gelaat er gedefinieerd uit laat zien. Het serum is geschikt voor de rijpere huid. 

Comfort Zone Sublime Skin Eye cream

Comfort Zone Sublime Skin Eye cream

De Sublime Skin Eye Cream is een innovatieve oogcrème om lijntjes, donkere kringen en wallen te verminderen. De ogen zien er jonger uit en het maakt de huid is compacter en gladder. 

Comfort Zone Sublime Skin Eye Pads

Comfort Zone Sublime Skin Eye Pads

De Sublime Skin Eye Patch is een vernieuwend, verfrissend en corrigerend hydrogelmasker. Doordat het  geproduceerd is met peptiden heeft het een intensieve werking, dat onmiddellijk verlichting rond de ogen biedt. Tekenen van vermoeidheid en zwelling worden zichtbaar corrigeert in slechts een aantal minuten. Aanbevolen voor vermoeide ogen en ogen met rimpels en zwellingen. Te gebruiken als wekelijkse behandeling, een kuur of in periodes van vermoeidheid.  

Comfort Zone Sublime Skin Essence

Comfort Zone Sublime Skin Essence

De Sublime Skin Essence is een intensief herstellende en gladmakende lotion die de huidproteïnen stimuleert, waardoor de huid verstevigd wordt en rimpels verminderen. De lotion heeft een direct hydraterende werking, wat de werkzaamheid van de daarna aangebrachte producten optimaliseert. Voor een gladdere, meer gehydrateerde en elastische huid. 

Comfort Zone Sublime Skin OilCream

Comfort Zone Sublime Skin OilCream

De Sublime Skin Oil Cream is een rijk voedende oil cream voor de huid die te maken heeft met verandering door de menopauze. De huid wordt dunner, verliest elasticiteit en kan extreem droog worden. De Sublime Skin Oil Cream is geformuleerd om juist deze verandering tegen te gaan. De huid is compacter, intens gevoed en hersteld. 

Comfort Zone Sublime Skin OilSerum

Comfort Zone Sublime Skin OilSerum

De Sublime Skin Oil Serum is een vernieuwend olieachtig serum. Speciaal ontwikkeld om extreme droogheid en het dunner worden van de huid als gevolgen de menopauze tegen te gaan. De huid is gevoed, voelt  zacht aan en is beter beschermd. 

Comfort Zone Sublime Skin Perfect SPF50

Comfort Zone Sublime Skin Perfect SPF50

De Sublime Skin Color Perfect SPF50 is een egaliserende gekleurde crème met SPF50 voor bescherming tegen UVA en UVB. Door je huid te beschermen tegen UVA en UVB straling wordt het huidverouderingsproces vertraagd. De crème is ook ideaal om te gebruiken als basis voor make-up. Het zorgt voor een egale en stralende teint. 

Comfort Zone Sublime Skin Corrector

Comfort Zone Sublime Skin Corrector

De Sublime Skin Corrector is een geconcentreerd serum voor plaatselijke behandeling van ouderdomsvlekken. De corrector heeft een ontstekingsremmende, depigmenterende en exfoliërende werking die de zichtbaarheid van ouderdomsvlekken voorkomt en vermindert. Geschikt voor ieder huidtype.

Comfort Zone Aromasoul Mediterranean Candle

Comfort Zone Aromasoul Mediterranean Candle

De Aromasoul Mediterranean Candle is een heerlijke geurkaars die de geur van aromatische oliën door de woonkamer verspreiden.

Comfort Zone Aromasoul Mediterranean RoomSpray

Comfort Zone Aromasoul Mediterranean RoomSpray

De Aromasoul Mediterranean Roomspray verspreidt een heerlijke geur, die je meteen comfortabel laat voelen.

Comfort Zone Aromasoul Mediterranean ShowerGel

Comfort Zone Aromasoul Mediterranean ShowerGel

De Aromasoul Mediterranean Shower Gel is een zachte douchegel rijk aan natuurlijke actieve ingrediënten en aromatische oliën die de huid beschemrt en revitaliseert. De huid wordt goed, maar op milde wijze gereinigd. De zachte crème-achtige schuim ruikt heerlijk. Een verwennerij voor de huid.

Comfort Zone Aromasoul Mediterranean BodyCream

Comfort Zone Aromasoul Mediterranean BodyCream

De Aromasoul Mediterranean Body Cream is geschikt voor ieder huidtype. De cream heeft een verzachtende en revitaliserend werking. De frisse geuren van de aromatische oliën zorgen voor een aangenaam gevoel van welzijn. Maakt de huid heerlijk zacht. 

Comfort Zone Specialist HandCream

Comfort Zone Specialist HandCream

Niet-vette, snel absorberende handcrème met Sacha Inchi olie, barstensvol omega 3 en 6 èn rijk aan pathenol, om de huidbarrière te beschermen en je handen zacht en gehydrateerd te houden.

Comfort Zone Specialist HandOil

Comfort Zone Specialist HandOil

Voedende en beschermende olie met een hoog percentage plantaardige oliën, om je nagels te beschermen en te versterken en de losse velletjes zachter te maken.

Comfort Zone Specialist FootBalm

Comfort Zone Specialist FootBalm

Beschermende en verzorgende voetbalsem met neem extract en Sacha Inchi olie. Barstensvol omega 3 en 6 en rijk aan Panthenol, voor een intens voedende en verzorgende werking, zelfs voor de droogste voeten.Laat je voeten heerlijk ruiken en geeft een aangenaam soepel en beschermd gevoel.

Comfort Zone Body Strategist Peel Scrub

Comfort Zone Body Strategist Peel Scrub

De Body Strategist Peel Scrub is speciaal ontwikkeld voor de huid met cellulitis. De exfoliërende scrub maakt de huid zacht, stralend en geegaliseert. Door het gebruik van de Body Strategist Peel Scrub worden de hierop volgende producten beter opgenomen door de huid, waardoor ze optimaal hun werk kunnen doen.

Comfort Zone Body Strategist CreamGel

Comfort Zone Body Strategist CreamGel

De Body Strategist Cream Gel voor de huid met cellulitis heeft een corrigerende werking en zorgt voor een waarneembare verandering in de weefselstructuur van de cellulitis huid. Het corrigeert vochtophopingen waardoor het silhouet zichtbaar verbetert. 

Comfort Zone Body Strategist Thermo Cream

Comfort Zone Body Strategist Thermo Cream

De Thermo Cream is speciaal ontwikkeld voor de huid met plaatselijke cellulitis en vetophopingen. Door gebruik van deze cream wordt het silhouet zichtbaar verbetert. De weefsel structuur van de cellulitis huid wordt waarneembaar veranderd.

Comfort Zone Tranquillity GiftBox

Comfort Zone Tranquillity GiftBox

200ml Showergel & 200ml BodyLotion

Comfort Zone Body Strategist Oil

Comfort Zone Body Strategist Oil

De Comfort Zone Body Strategist Oil heeft een rijke formule en wordt aanbevolen voor een huid met striae en met gebrek aan stevigheid. De huid wordt soepeler, compacter en krijgt meer veerkracht. Door de hoge concentratie aan natuurlijke oliën werk het product intensief.

Comfort Zone Body Strategist CRYO Leg Gel

Comfort Zone Body Strategist CRYO Leg Gel

De Body Strategist Cryo Leg Gel is een verfrissende gel voor vermoeide en/of gezwollen benen. De afvoer van overtollig vocht wordt gestimuleerd doordat de microcirculatie verbetert wordt.

Comfort Zone Body Strategist D-AGE Cream

Comfort Zone Body Strategist D-AGE Cream

De Body Strategist D-Age Cream is een heerlijk geurende rijke anti-aging crème.Het verstevigd het weefsel en verbetert de huidstructuur. Dat de Body Strategist D-Age Cream ideaal is om te gebruiken in koude klimaten maakt het een mooie wintercrème.

Comfort Zone Sacred Nature Cleansing Balm

Comfort Zone Sacred Nature Cleansing Balm

De Scared Nature Cleansing Balm is een zachte oliehoudende reinigingsbalsem voor het gezicht en de ogen. Bevat amandel en buriti olie. Onzuiverheden en make-up worden effectief verwijderd, hierdoor word de huid soepel en fluweelzacht. Dit product is oftalmologisch getest en zonder toegevoegde parfum.

Comfort Zone Body Strategist Patch

Comfort Zone Body Strategist Patch

Remodellerende multi-actieve patch, aanbevolen voor de imperfecties van cellulitis. Geformuleerd met zuivere cafeïne, fucus en carnitine, welke je silhouet zichtbaar helpen te verbeteren. Voor een intensievere werking wordt het aanbevolen om het product dagelijks in combinatie met de body strategist cream of de cream gel te gebruiken.

Comfort Zone Body Strategist Bagni Di Montalcino

Comfort Zone Body Strategist Bagni Di Montalcino

De Body Strategist Bagni Di Montalcino is een hermodellerende en drainerende modder die alle soorten cellulite aanpakt. Het product is gemakkelijk in te masseren dankzij de olieachtige textuur. Perfect als onderdeel van een detox programma. Het product geeft al na één behandeling effectieve correctie.

Comfort Zone Body Active Shower Scrub

Comfort Zone Body Active Shower Scrub

De Body Active Shower Scrub is een milde, maar effectieve lichaamsscrub met veel natuurlijke bestanddelen. De scrub geeft de huid energie.

Comfort Zone Body Active Booster

Comfort Zone Body Active Booster

De Body Active Booster is ontwikkeld om voorafgaand aan het sporten aan te brengen. Het geeft je een energie booster en versterkt de resultaten die je behaald tijdens het sporten.

Comfort Zone Sacred Nature Hand & Body Soap

Comfort Zone Sacred Nature Hand & Body Soap

Zuiver je handen en lichaam met deze verzorgende traktatie van Comfort Zone. De zachte lichaams- en handzeep is verrijkt met biologische sheaboter met verzachtende en antioxiderende eigenschappen. De vaste vorm is een reactie op de groeiende belangstelling voor watervrije producten met milieuvriendelijke texturen en formaten, met minder verpakkingen en een beperkt aantal ingrediënten.

Comfort Zone Body Active Cream

Comfort Zone Body Active Cream

Body Active Cream is een heerlijk frisse Body Cream en is een genot om na het sporten aan te brengen. Het bevordert het verstevigen van de huid en de antioxidante werking.

Comfort Zone Sacred Nature Exfoliant Mask

Comfort Zone Sacred Nature Exfoliant Mask

De Sacred Nature Exfoliant Mask is een revitaliserend en verhelderend masker met 9% gluconolacton (fruitzuur). Dit product is goed voor een doffe en onzuivere huid. Door de onmiddelijke en progressieve zachte peeling zorgt het ervoor dat de fijne lijntjes glad worden, verhelderd het de huid en gaat onzuiverheden tegen. Dit product is geschikt voor een jonge, dunne en rijpe huid. Gecertificeerde biologische formule en geurvrij.

Comfort Zone Sacred Nature Youth Serum

Comfort Zone Sacred Nature Youth Serum

Het Sacred Nature Youth Serum maakt gebruik van de kracht van natuurlijke ingrediënten om een ​​stralende en jeugdiger ogende teint te bevorderen. De lichtgewicht formule is verrijkt met gefermenteerde antioxidanten om de natuurlijke afweer van de huid tegen de schadelijke en verouderingseffecten van omgevingsinvloeden te versterken. Het serum bevat Scientific Garden Extract ™ en kangoeroepootbloemextract, een Australische bloem met een verstevigende werking. Tamarinde biedt een plantaardig alternatief voor hyaluronzuur en trekt vocht naar de huid om de huid voller te maken en te hydrateren. Ontdek een verjongde teint met het luxe anti-aging serum van Comfort Zone.

Comfort Zone Sacred Nature Hydra Cream

Comfort Zone Sacred Nature Hydra Cream

De weelderige vochtinbrengende crème van Comfort Zone is een traktatie voor droge huidtypes. De crème helpt uitdroging te voorkomen en is geformuleerd met extract van Japanse ceder edelstenen en Scientific Garden Extract ™, beide bio-gefermenteerde ingrediënten die boordevol antioxidanten zitten. Dit maakt de vochtinbrengende crème ongelooflijk versterkend, omdat het de natuurlijke barrières van uw huid ondersteunt en uw gezicht beschermt tegen externe agressors. Het is bedoeld om een ​​gezond ogend uiterlijk vast te houden om een ​​meer jeugdige illusie te creëren. Met een biomimetische dermocompatibele textuur laat de crème uw teint volledig natuurlijk en evenwichtig aanvoelen.

Comfort Zone Sacred Nature Nutrient Cream

Comfort Zone Sacred Nature Nutrient Cream

Deze lichtgewicht crème met een glanzende, luchtige textuur, glijdt moeiteloos over je gezicht en absorbeert snel om te voorkomen dat er zware, plakkerige resten achterblijven. De ingenieuze crème is ideaal voor mensen die vatbaar zijn voor een extreem droge huid, aangezien vriendelijke, botanische ingrediënten je basis doordrenken met vocht wat wordt vasthouden voor langdurige, tastbare zachtheid.

Comfort Zone Sacred Nature Body Butter

Comfort Zone Sacred Nature Body Butter

Een weelderig romige formule, Comfort Zone's body butter omhult je huid in een voedende deken van vocht, waardoor de huid zachter en gerevitaliseerd aanvoelt. De crème is gericht op droogheid en verzorgt uw lichaam met Shea Butter en zorgt ervoor dat het wordt beschermd tegen externe agressors met Buriti-olie, die rijk is aan antioxidant vitamine E. Dit helpt ook om een ​​elastischer uiterlijk te behouden en de huid er stralender uit te laten zien en aan te voelen. Een speciaal Scientific Garden Extract ™ barst ook van de goedheid van antioxidanten, waardoor het gezonder ogende oppervlak van uw huid langer behouden blijft.

Booming Bob

Booming Bob Lip Balm Naturel

Booming Bob Lip Balm Naturel

Booming Bob Lipbalm Natural is een neutrale lippenbalsem met een hydraterende, voedende werking die langdurige bescherming biedt. De basis bestaat uit verzachtende zonnebloemolie, bijenwas en kokosolie. Calendula extract is toegevoegd voor extra verzorging.

Booming Bob Body Oil Relaxing Lavender

Booming Bob Body Oil Relaxing Lavender

Booming Bob Body Oil Relaxing Lavendel is een lichaamsolie op basis van zonnebloem-, hennepzaad- en olijfolie. Dankzij de omega 3 en 6 is deze olie perfect geschikt om de droge en/of beschadigde huid te kalmeren. De zachte geur is afgeleid van mandarijn, lavendel en ylang ylang. 

Booming Bob Argan Oil

Booming Bob Argan Oil

- 100% pure, biologische, koudgeperste arganolie- neutrale, licht nootachtige geur- geschikt voor alle huidtypen

Booming Bob Body Oil Refreshing Citrus

Booming Bob Body Oil Refreshing Citrus

Booming Bob Body Oil Refreshing Citrus is een lichte en opwekkende lichaamsolie op basis van zoete amandel-, abrikozenpit- en macadamianotenolie. Geurnoten van citroen en grapefruit zorgen voor een deze opwekkende ervaring.  

Booming Bob Body Oil Soothing Olive

Booming Bob Body Oil Soothing Olive

Booming Bob Body Oil Soothing Olive is een verzachtende, rustgevende lichaamsolie met verzorgende ingrediënten zoals olijf-, sesamzaad- en kokosolie. De rijke blend heeft geurnoten van lavendel, sinaasappel en kardemom.

Booming Bob Baby Oil Gentle Olive

Booming Bob Baby Oil Gentle Olive

Booming Bob Baby Oil Gentle Olive is een babyolie op basis van olijfolie en heeft een hydraterende werking op het tere babyhuidje. Lichte geurnoten van lavendel en kamille zorgen voor een kalmerend, rustgevend gevoel. Deze Booming Bob babyolie is biologisch, vegan én duurzaam. 

Booming Bob Essential Oil Lavender

Booming Bob Essential Oil Lavender

Booming Bob Essential Oil Lavender is een bloemige etherische olie, gewonnen uit lavendelbloemen. Geschikt als geur, aromatherapie of huidverzorging. In aromatherapie staat lavendel bekend om zijn kalmerende eigenschappen en wordt deze geur veelal gebruikt bij stress. Vermengd met uw huidverzorging werkt lavendel kalmerend en zorgt het voor de juiste balans.

Booming Bob Essential Oil Lemon

Booming Bob Essential Oil Lemon

Booming Bob Essential Oil Lemon is een citrus geurende etherische olie, gewonnen uit citroenschil. Geschikt als geur, aromatherapie of huidverzorging. In aromatherapie staat citroen bekend om zijn vitaliserende werking en wordt deze geur veelal ingezet om het concentratievermogen te bevorderen. Vermengd met uw uw huidverzorging heeft citroen reinigende eigenschappen.

Booming Bob Essential Oil Orange

Booming Bob Essential Oil Orange

Booming Bob Essential Oil Orange is een citrus geurende etherische olie, gewonnen uit sinaasappelschil. Geschikt als geur, aromatherapie of huidverzorging. In aromatherapie staat sinaasappel bekend als stemmingsbevorderend en stimulerend. Vermengd met uw uw huidverzorging werkt sinaasappel kalmerend.

Booming Bob Essential Oil Peppermint

Booming Bob Essential Oil Peppermint

Booming Bob Essential Oil Peppermint is een kruidige etherische olie, gewonnen uit pepermuntblaadjes. Geschikt als geur, aromatherapie of huidverzorging. In aromatherapie staat pepermunt bekend als opbeurend en wordt deze geur veelal ingezet om de ademhaling te bevorderen. Vermengd met uw uw huidverzorging werkt pepermunt zowel verkoelend als verzachtend

Booming Bob Lip Balm Coconut

Booming Bob Lip Balm Coconut

Booming Bob Lipbalm Coconut Een verzachtende lippenbalsem met een hydraterende, voedende werking die langdurige bescherming biedt. De basis bestaat uit verzachtende zonnebloemolie, bijenwas en kokosolie. Natuurlijk kokosaroma en vanille zorgen voor een fijne smaak. 

Booming Bob Lip Balm Peppermint

Booming Bob Lip Balm Peppermint

Booming Bob Lipbalm Peppermint is een verkoelende lippenbalsem met een hydraterende, voedende werking die langdurige bescherming biedt. De basis bestaat uit verzachende zonnebloemolie, bijenwas en kokosolie. Pepermuntolie zorgt voor een fijne smaak. 

Booming Bob Lip Balm Pomegranate

Booming Bob Lip Balm Pomegranate

Booming Bob Lipbalm Pomegranate is een vegan lippenbalsem met een hydraterende, voedende werking die langdurige bescherming biedt. De basis bestaat uit verzachtende zonnebloemolie, candelillawas, cacoaboter en kokosolie. Natuurlijk granaatappelaroma zorgt voor een fijne smaak. 

Booming Bob Lip Balm SuperFruit

Booming Bob Lip Balm SuperFruit

Booming Bob Lipbalm Superfruits is een fruitge lippenbalsem met een hydraterende, voedende werking die langdurige bescherming biedt. De basis bestaat uit verzachtende zonnebloemolie, bijenwas en kokosolie. Natuurlijke olien van fruit en bessen, zoals granaatappel en bosbessen zorgen voor een fijne smaak. 

Booming Bob Lip Balm SuperGreens

Booming Bob Lip Balm SuperGreens

Booming Bob Lipbalm Supergreens is een frisse lippenbalsem met een hydraterende, voedende werking die langdurige bescherming biedt. De basis bestaat uit verzachtende zonnebloemolie, bijenwas en kokosolie en is verrijkt met groene thee en tarwegras.

Booming Bob Lip Balm Tea Tree + L Lysine

Booming Bob Lip Balm Tea Tree + L Lysine

Booming Bob Lipbalm Tea Tree L Lysine is een herstellende lippenbalsem, die zowel tea tree olie als L-lysine bevat. Naast het verzorgen van droge lippen, is deze lippenbalsem ook geschikt voor zowel het behandelen als voorkomen van een koortslip. De basis bestaat uit verzachtende zonnebloemolie, bijenwas en kokosolie. 

Booming Bob Lip Balm Tinted Rose Quartz

Booming Bob Lip Balm Tinted Rose Quartz

Booming Bob Lipbalm Tinted Rose Quartz is een subtiel getinte lippenbalsem met een hydraterende, voedende werking die langdurige bescherming biedt. De basis bestaat uit verzachtende bijenwas, castorolie en kokosolie. Natuurlijke sinaaasappelolie en duindoornolie zorgen voor een fijne smaak. Naast de juiste verzorging voor je lippen, biedt deze lippenbalsem ook een licht kleurtje. 

Booming Bob Lip Balm Sea Buckthorn

Booming Bob Lip Balm Sea Buckthorn

Booming Bob Lipbalm Sea Buckthorn is een lippenbalsem met een hydraterende, voedende werking die langdurige bescherming biedt. De basis bestaat uit zonnebloemolie, bijenwas, kokosolie en duindoornolie. Sinaasappelolie zorgt voor een fijne smaak. 

Booming Bob Massage Oil Relaxing Frankincense

Booming Bob Massage Oil Relaxing Frankincense

Booming Bob Massage Oil Relaxing Frankincense is een ontspannende en voedende massage olie, met lichte geurnoten van wierook, rozemarijn en ylang ylang. De gladde textuur is een combinatie van olijfolie, abrikozenpitolie en jojobaolie. De perfecte massage olie voor een moment van ontspanning en herstel.  

Booming Bob Massage Oil Uplifting Peppermint

Booming Bob Massage Oil Uplifting Peppermint

Booming Bob Massage Oil Uplifting Peppermint is een stimulerende massage olie met de opwekkende geur van pepermunt en bergamot. De gladde textuur is een combinatie van olijfolie, abrikozenpitolie en jojobaolie. Perfect om weer energie te krijgen.

Bestelling
Bestelling
Uw bestellijst is leeg
 
© 2022 Organic Beauty Point
Website door Hippit - Privacyverklaring- Cookiebeleid