Treatments: hoe werkt dat?

Het concept Customized by Nadine houdt in dat je een treatment a.d.h.v. tijd met bijbehorende prijs bij mij boekt en dat we binnen deze tijd kijken wat jouw huid op dat moment nodig heeft! Uiteraard in overleg en met bijpassende producten. Eventuele kleine losse behandelingen zoals epileren kun je toevoegen als upgrade binnen je behandeling. Dus is jouw huid bijvoorbeeld heel erg vochtarm of heeft het te lijden gehad onder veel stress dan bekijk ik dat en pas ik daar de gehele benadeling op aan.

Een voorbeeld van behandelingen met bijpassende producten zie je hieronder:

Anti Aging

Anti Aging

Facial met de Comfort Zone Sublime Skin producten: Programma dat de focus legt op de zichtbare verbetering van lijntjes, rimpels, contouren, versteviging en lifting van de huid.

Hydrating

Hydrating

Facial met de Comfort Zone Hydramemory producten: Programma dat zorgt dat een vochtarme huid weer optimaal gehydrateerd wordt, craquelé lijntjes verminderen en de huid minder strak en trekkerig aanvoelt.

Calming

Calming

Facial met de Comfort Zone Remedy Producten: Programma ontwikkelt om de ongemakken van een gevoelige huid zoals roodheid en jeuk te verlichten. Ook resultaat- gericht bij Couperose, rosacea en eczeem.

Clearing

Clearing

Facial met de Comfort Zone Active Pureness producten: Programma samengesteld om de gecombineerde en/of vette huid met verstopte poriën effectief te reinigen. Geschikt voor tieners maar ook voor hormonale huidproblemen op latere leeftijd.

Relaxing

Relaxing

Facial met de Comfort Zone Renight producten: Programma waarbij ontspanning centraal staat. Skin Sience soul, zijn de elementen voor totale ontspanning.

Skin regimen Facial

Skin regimen Facial

Deze behandeling heeft een corrigerende en beschermende werking tegen de belangrijkste oorzaken en tekenen van celveroudering. Het resultaat van deze behandeling is te danken aan de combinatie van het exclusieve Longevity Complex™, hightech ingrediënten en de unieke massagetechnieken.

Sacred Nature Facial

Sacred Nature Facial

[ Sacred Nature ] Uit liefde voor verzorgingsrituelen en vanuit onze passie voor de natuur en de wereld om ons heen kan je nu ook hemels genieten van een innovatieve en uiterst effectieve gezichtsbehandeling. Tijdens de [ Sacred Nature ]behandeling worden het gelaat en decolleté gereinigd, gescrubd en verzorgd. In deze 'natuurlijke' behandeling worden de unieke producten uit de Sacred Nature lijn gebruikt. Laat de natuur haar werk doen!

© 2024 Organic Beauty Point
Website door Hippit - Privacyverklaring