Permanente make-up

Wenkbrauwen

Waarom permanente make-up?
Wenkbrauwen zijn de haartjes die op de bovenrand van onze oogkas groeien. Ze hebben een paar doelen. De haartjes zorgen ervoor dat zweet en vuil minder makkelijk in de ogen terecht kunnen komen. Ze hebben ook een belangrijke functie in het weergeven van emoties.

Permanente make-upOm deze laatste reden kijken wij tijdens een gesprek onbewust naar de wenkbrauwen van onze gesprekspartner. Het is dan ook niet gek dat de meeste mensen, met name vrouwen, veel aandacht besteden aan hoe ze eruit zien. Om ze een mooiere vorm te geven worden ze geëpileerd en / of aangezet met wenkbrauwpotloden. Vooral het epileren brengt wat risico’s met zich mee. Na verloop van tijd groeien de haartjes niet meer terug, wat ervoor kan zorgen dat de wenkbrauwen te dun worden.
Permanente make-up kan in veel gevallen uitkomst bieden om mooie, natuurlijke wenkbrauwen na te maken. Het pigment kan geen zweet en vuil tegenhouden, maar wel de gezichtsexpressie beter laten overkomen. Het is geschikt voor iedereen die om wat voor reden dan ook geen of dunne wenkbrauwen heeft, niet tevreden is met de vorm van de wenkbrauwen, of geen zin heeft om dagelijks make-up aan te brengen.

Bij het intakegesprek houden wij ook rekening met jouw persoonlijke smaak en wensen, maar wij willen graag dat je tevreden naar huis gaat met wenkbrauwen waar je een paar jaar (1 tot 3 jaar, dit ligt aan het huidtype) plezier van zult hebben. Wij zullen je daarom altijd adviseren om te kiezen wat bij jou het natuurlijkst staat, en niet wat op dat moment in de mode is.

De behandeling:
Het laten zetten van permanente make-up heeft veel weg van tatoeëren, alleen wordt het pigment minder diep in de huid  aangebracht.

Haartjes techniek of MicroBlading
Met de haartjestechniek worden er fijne lijntjes met een naald of mesje in de huid getekend. Van een afstand zijn deze niet van echte haartjes te onderscheiden. Belangrijk voor een goede uitvoering van deze techniek is dat de lijntjes niet als een barcode naast elkaar liggen. Als je goed kijkt naar je wenkbrauwen, kun je zien dat de haartjes allerlei kanten op groeien en over elkaar heen liggen. De lijntjes zullen ook in meerdere richtingen worden gezet om een natuurlijk effect te creëren.

Microblading haartjestechniekIntakegesprek
Voor de behandeling begint vindt er eerst een uitgebreid intakegesprek plaats!
Tijdens het INTAKEGESPREK wordt er samen met u gekeken naar uw wensen, de vorm en de kleur van de wenkbrauwen.

Bij angst voor pijn
Er kan een plaatselijke verdoving (emla creme) worden gebruikt. Dit kunt u via de huisarts/apotheek regelen en meenemen.

Na de behandeling
Direct na de behandeling zullen de wenkbrauwen nog wat te donker lijken. Dit komt doordat de huid verzadigd is met pigment. Tijdens de eerste week zullen ze vanwege de natuurlijke vernieuwing van de huid vervagen. Na de herstelperiode van minimaal vier tot zes weken zal de behandeling herhaald worden. Deze behandeling zit niet bij de prijs inbegrepen. Hierna zijn de wenkbrauwen voor de komende paar (1 tot 3) jaar permanent.
Voor een goed resultaat is het belangrijk om de wenkbrauwen na elke behandeling goed te verzorgen. Je krijgt alle informatie en een gratis nazorgproduct mee die je nodig hebt. Vermijd tijdens de eerste week na de behandeling in ieder geval zoveel mogelijk contact met water en zonlicht, om te voorkomen dat de wenkbrauwen extra vervagen.

Wenkbrauw Haartjestechniek of Microblading
Tijdsduur: ca; 120 min. Tijdelijk van € 249,- voor € 189,-
Nabehandeling: €75,-

 

Langmair PMU Artist

© 2021 Organic Beauty Point
Website door Hippit - Privacyverklaring- Cookiebeleid