Mesotherapie (zonder naalden)

Anti-aging die echt werkt.

Erfelijke eigenschappen, leefwijze, hormoonverandering, maar vooral veelvuldig zonnen in de zon of onder de zonnebank kunnen ervoor zorgen, dat uw huid er minder goed uitziet dan u zou willen. Uw huidspecialiste heeft de kennis, producten én de apparatuur in huis, om u er in een aantal behandelingen jeugdiger en stralender uit te laten uitzien.

Bij Organic Beauty Point wordt gebruik gemaakt van producten met een zeer hoog percentage werkstoffen, speciaal bestemd voor schoonheidsspecialisten. Die producten worden dan ook niet in een gewone winkel verkocht. Van elke cliënt wordt eerst vastgesteld om welk huidtype het gaat en wat de reden kan zijn, dat de huid er minder goed uitziet. Dan pas wordt een product geadviseerd, dat optimale resultaten geeft voor juist uw huid.

Wanneer het gaat om sterk verouderde huid, rimpelbestrijding, een veel betere kleur, couperose, verslapte huid en wallen onder de ogen, is alleen een product aanbrengen op de huid niet altijd voldoende. De oorzaak van huidveroudering zit namelijk in de diepere lagen van de huid. Voor optimale resultaten moeten de werkstoffen diep in de huid hun werk kunnen doen. Diep inbrengen kan alleen met behulp van apparatuur.

Organic Beauty Point beschikt over verschillende methoden en apparatuur voor huidverbetering, rimpelbestrijding, pigmentvlekken verwijderen en het glad en soepel maken van grovere en verouderde huid. Maar elke cliënt heeft een uniek, eigen huidtype. Ook zijn er grote verschillen in de mate van veroudering. Voor huid die nog niet echt ernstig verouderd is, voor het laten vervagen van fijne rimpeltjes zoals kraaienpootjes bij de ooghoeken en voor het op jongere leeftijd uitstellen van verouderingsverschijnselen, was er behoefte aan een niet te lang durende, betaalbare behandeling die toch uitstekende resultaten oplevert. Dat is na vele testen gevonden in de modernste versie van Meso-therapie zonder naalden!

Hoe werkt Mesotherapie zonder naalden?

Ons lichaam maakt gebruik van electrische stroompjes om tal van lichaamsprocessen te besturen. Wanneer bij u een hartfilmpje wordt gemaakt, meet het apparaat de stroompjes die uw lichaam opwekt om uw hart te laten kloppen. Dit soort zwakke stroompjes noemen we ook ook wel bio-electriciteit.

Meso-therapie zonder naalden maakt gebruik van nauwelijks voelbare bio-stroompjes om werkstoffen zoals vitaminen in de diepere lagen van de huid te brengen. De stroompjes nemen de werkstoffen mee de huid in, zonder dat de huid beschadigd wordt. Eerst worden de werkstoffen op uw huid aangebracht. Daarna glijdt een speciale elektrode zachtjes over uw huid, waarbij u slechts een lichte prikkeling voelt.

De voordelen van Mesotherapie zonder naalden
Mesotherapie zonder naalden is ideaal voor:
© 2024 Organic Beauty Point
Website door Hippit - Privacyverklaring